NIEUWSBRIEF

Sport Creations Nieuwsbrief

13-06-2012

Beste {literal}{$username}{/literal},

Speciale Aanbieding

Het voetbalseizoen is net afgelopen en iedereen gaat van de welverdiende zomerstop genieten maar voor alle besturen van verenigingen is de tijd alweer gekomen om met de voorbereidingen voor aankomend seizoen te starten. Sport Creations denkt hier graag in mee. Voordat de trainingen straks weer beginnen dient al het materiaal uiteraard op orde te zijn. Wij zijn druk bezig om onze webshop te vullen met kwalitatieve en scherp geprijsde producten en kunnen u nu alvast het volgende aanbieden: Trainingshesjes voorzien van clublogo, in verschillende kleuren leverbaar. Wij hanteren de volgende prijsstaffel:

1 - 10 7,95 incl. BTW, inclusief bedrukking per stuk / 4,95 incl. BTW per stuk (zonder bedrukking) 

10 - 25 6,50 incl. BTW, inclusief bedrukking per stuk / 4,25 incl. BTW per stuk (zonder bedrukking)                           

25 - 50 4,95 incl. BTW, inclusief bedrukking per stuk / 3,50 incl. BTW per stuk (zonder bedrukking)

Een speciale offerte maken we indien uw bestelling boven de 50 stuks uitkomt. Extra reclame van bedrijf/sponsor erop drukken? Vraag meer informatie aan. Voor alle andere producten verzorgen wij uiteraard ook met alle plezier een scherpe offerte.

Toernooi Victoria '04

Afgelopen weekend hebben wij met een kraam op het jeugdtoernooi van Victoria '04 inVlaardingen gestaan. Op zaterdag mochten de F- en E-pupillen hun kunsten vertonen, op zondag was het de beurt aan de D-tjes. Beide dagen is het zeer druk geweest met jeugdvoetballertjes. Vooral onze bedrukte Stayz met clublogo waren erg in trek. Daarnaast hadden we een selectie van leuke oranje spulletjes meegenomen die zaterdagavond helaas nog niet het gewenste geluk hebben gebracht.

Bent u ook op zoek naar een leuke extra invulling van uw toernooidagen? Op deze lange dagen is het nog best een opgave om de jeugd te vermaken. Een kraam met interessante artikelen kan hier een bijdrage aan leveren. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Feestelijke opening

In winkelcentrum De Nieuwe Passage in hartje Schiedam is afgelopen week een nieuwe vestiging van KomKids geopend. KomKids is de grootste aanbieder van kinderopvang in Schiedam en omstreken en wilde dit heuglijke feit uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan.

Voor de feestelijke opening op donderdag 7 juni werd de wethouder Economische Zaken van de gemeente Schiedam uitgenodigd. Na de gebruikelijke toespraken was de tijd gekomen om de vestiging officieel te openen. Speciaal voor deze gelegenheid heeft KomKids Sport Creations ingeschakeld. Wij hebben een mooi stuk lint kunnen regelen welke volledig bedrukt is met het KomKids-logo.

De wethouder was zo onder de indruk dat hij, na het doorknippen van het lint, voor zijn eigen plakboek een stukje af heeft geknipt en meegenomen.

EK-handschoen

Tijdens dit EK hebben we al meerdere keepers zien schitteren met de speciale EK-handschoenen van Uhlsport. Wie herinnert zich niet de invalbeurt van de Poolse keeper Tyton die gelijk een penalty stopte? Ook de Kroatische keeper Pletikosa was (bijna) onpasseerbaar tegen de Ieren.

De handschoenen zijn niet alleen erg mooi qua design, maar kunnen ook voorzien worden van je eigen naam! Surf snel naar onze webshop en bestel deze fantastische handschoenen voor aankomend seizoen.Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK