NIEUWSBRIEF

FAN CREATIONS, voor al uw fanartikelen

28-06-2012

Beste {literal}{$username}{/literal},

WWW.FANCREATIONS.NL

Bent u al langer op zoek naar een overzichtelijke website, waarop u zowel promotiemateriaal voor uw bedrijf als tenues voor de club kunt vinden? Of wilt u graag shirts laten bedrukken voor een aankomend sportevenement, maar ziet u door de digitale bomen het bos niet meer? Dan hebben wij vanaf heden de oplossing voor u: www.fancreations.nl 

Waar Sport Creations zich zal blijven concentreren op het aanbieden van sportartikelen gaat Fan Creations verder. Niet alleen sportkleding en -materiaal, maar ook bijvoorbeeld een groot assortiment promotieartikelen en drukwerk. We benadrukken hierbij graag dat er meer mogelijk is dan wat we op de website laten zien: neem contact met ons op als u op zoek bent naar dat ene speciale product, dan zorgen wij alsnog voor het product van uw keuze.

Hiernaast willen we u als eerste attent maken op een nieuw concept:

We bieden u aan om in samenwerking met Fan Creations een eigen clubshop op te zetten. Denkt u eens in hoeveel gemak dit oplevert! Niet alleen nemen we u werk uit handen, maar ook zorgen we er dan samen voor dat uw sportclub er professioneel bijloopt. Dit creëert ook extra inkomstenbronnen voor de club. Kijk voor meer informatie op de website: www.fancreations.nl Uiteraard is het mogelijk om dit concept bij de club of bij het bedrijf verder uit te leggen/werken.

Introductie-aanbieding

De introductie van een nieuw bedrijfsonderdeel verdient uiteraard een speciale aanbieding. Speciaal voor onze trouwe klanten hebben wij een leuk product geselecteerd om weg te geven aan de eerste honderd inzenders. Surf snel naar www.fancreations.nl en stuur via het contactformulier uw gegevens aan ons door. U ontvangt dan geheel gratis deze unieke FlipFlop sleutelhanger, bedrukt met een afbeelding naar keuze. Net te laat met inzenden? De volgende honderd inzenders ontvangen een bedrukt bierviltje met afbeelding naar keuze. Steel de show in de zomermaanden met je eigen opdruk!

WWW.FANCREATIONS.NL

De koek is nog niet op! Om te vieren dat de nieuwe site geïntroduceerd is kunt u een week lang bedrukte Stayz sokophouders bestellen voor de stuntprijs van € 5,00 per paar (normale verkoopprijs € 9,95 per paar). Zorg dat je goed voorbereid het nieuwe seizoen in gaat! Maak gebruik van het contactformulier op www.fancreations.nl en vermeld dat je gebruik wilt maken van de Stayz-actie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

WWW.FANCREATIONS.NLGeen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK