NIEUWSBRIEF

Sport Creations, uw adres om voorbereid het nieuwe seizoen te starten!

9-07-2012

Beste {literal}{$username}{/literal}

Polsbandjes met bedrukking

Polsbandjes, zowel functioneel als modieus, bedrukbaar met uw logo en/of tekst!

Van het bedrijf Soda Producties kregen wij het verzoek om voor 1 van hun projecten, De Voorleesexpress, leuke polsbandjes te leveren. (www.voorleesexpress.nl). Dit project introduceert het voorleesritueel bij gezinnen met een taalachterstand. Gedurende een half jaar wordt er op wekelijkse basis een bezoek gebracht aan het gezin.

Aangezien wij dit soort initiatieven graag ondersteunen zijn we gelijk aan de slag gegaan met deze flitsende bandjes als resultaat.

Onze polsbandjes zijn in verschillende kleuren leverbaar (groen, navy, royalblue, wit, paars, geel, rood, zwart, lichtblauw, roze en oranje) en al in kleine oplages te bestellen. Informeer naar de mogelijkheden via info@sportcreations.nl of info@fancreations.nl.

Profclubs

Het aantal profclubs dat met onze unieke bedrukte aanvoerdersbanden speelt blijft zich uitbreiden. Ook Helmond Sport is inmiddels overgestapt op onze banden en heeft een zeer mooi ontwerp aangeleverd. Wij zijn er zeer trots op dat er aankomend seizoen weer een BVO met onze banden speelt.

 

Aanbieding van de week

Onbedrukte Stayz sokophouders met klittenband voor slechts € 4,95 per paar, inclusief verzendkosten (normaal € 7,95).

Ga goed voorbereid het nieuwe seizoen in en bestel nu alvast Stayz! Geschikt voor elke sport waarbij scheenbeschermers gedragen worden. De ideale tapevervanger! Surf snel naar onze webshop en maak gebruik van actiecode Klittenband. Deze aanbieding is geldig tot en met 23 juli 2012.

Winnaars EK-pool

Het EK is inmiddels een week geleden afgelopen en heeft met Spanje, op basis van het spel in de finale, een terechte winnaar gekregen. Helaas is Oranje roemloos en met lege handen naar huis gegaan, waardoor het toernooi voor ons Nederlanders minder interessant is geworden als vooraf gehoopt. Wel zeer spannend was onze pool waarin na elke wedstrijd talloze verschuivingen in het klassement plaatsvonden. Tot en met de finale is het stuivertje wisselen geweest.

Via deze weg willen wij de uiteindelijke winnaar, Bart van Druenen, van harte feliciteren met zijn eerste plaats in het klassement! Bart mag met zijn tegoedbon van € 100,00 een mooie prijs uitzoeken bij Sport en Fan Creations. Leon Elsman heeft met zijn tweede plek een tegoedbon van € 50,00 verdiend. Nummer drie Michael van Amerongen mag zichzelf en vier anderen blij maken met bedrukte Stayz sokophouders. De vierde plek van Joke van der Heide geeft recht op een paar bedrukte slippers met ontwerp naar keuze. Casandra van der Werken ontvangt een mooie bedrukte aanvoerdersband door als vijfde te eindigen.Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK