NIEUWSBRIEF

Sport Creations - Trainingsmaterialen

9-07-2012

Beste {literal}{$username}{/literal},

Trainingsmateriaal

Ga goed voorbereid het nieuwe seizoen in en zorg dat al het materiaal op orde is. Is het voor u ook elk jaar weer een hele opgave om voor de eerste training kwalitatieve en goed geprijsde materialen aan te schaffen? Neem eens een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door onze topproducten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij hebben de afgelopen maanden ons assortiment flink uitgebreid. Vergeet ook niet om gelijk even bij ons te informeren naar de mogelijkheden voor uw eigen webshop, gevuld met fanartikelen. Goed voor de uitstraling van de club en een leuke bijverdienste voor de clubkas!

 

Profclubs

Het aantal profclubs dat met onze unieke bedrukte aanvoerdersbanden speelt blijft zich uitbreiden. Ook Helmond Sport is inmiddels overgestapt op onze banden en heeft een zeer mooi ontwerp aangeleverd. Wij zijn er zeer trots op dat er aankomend seizoen weer een BVO met onze banden speelt. Wilt u ook graag met unieke aanvoerdersbanden spelen? Wellicht zelfs een speciale band voor elke wedstrijd van het seizoen? Informeer naar de mogelijkheden via info@sportcreations.nl of info@fancreations.nl.

 

Polsbandjes met bedrukking

Polsbandjes, zowel functioneel als modieus, bedrukbaar met uw logo en/of tekst!

Van het bedrijf Soda Producties kregen wij het verzoek om voor 1 van hun projecten, De Voorleesexpress, leuke polsbandjes te leveren. www.voorleesexpress.nl). Dit project introduceert het voorleesritueel bij gezinnen met een taalachterstand. Gedurende een half jaar wordt er op wekelijkse basis een bezoek gebracht aan het gezin.

Aangezien wij dit soort initiatieven graag ondersteunen zijn we gelijk aan de slag gegaan met deze flitsende bandjes als resultaat.

Onze polsbandjes zijn in verschillende kleuren leverbaar (groen, navy, royalblue, wit, paars, geel, rood, zwart, lichtblauw, roze en oranje) en al in kleine oplages te bestellen. Informeer naar de mogelijkheden via info@sportcreations.nl of info@fancreations.nl.

Aanbieding van de week

Onbedrukte Stayz sokophouders met klittenband voor slechts € 4,95 per paar, inclusief verzendkosten (normaal € 7,95).

Ga goed voorbereid het nieuwe seizoen in en bestel nu alvast Stayz! Geschikt voor elke sport waarbij scheenbeschermers gedragen worden. De ideale tapevervanger! Surf snel naar onze webshop en maak gebruik van actiecode Klittenband. Deze aanbieding is geldig tot en met 23 juli 2012.Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK