NIEUWSBRIEF

De Voorbereiding op het nieuwe seizoen

30-07-2012

Beste {literal}{$username}{/literal},

Stayz sokophouders en Aanvoerdersbanden

Op zoek naar alternatieven voor het dure tape dat de kousen kapot maakt en naar een extra stukje uitstraling? Sport Creations levert bedrukte Stayz en aanvoerdersbanden voor zeer aantrekkelijke prijzen. Steek uw hele vereniging in het nieuw en zorg dat je al voor de wedstrijd met 1-0 voor staat! Informeer naar de diverse mogelijkheden via info@sportcreations.nl.

Aanbieding van de week

Teampakket Stayz sokophouders plus 1 bedrukte aanvoerdersband tijdelijk slechts voor € 90,00 (teampakket op basis van 18 paar Stayz + gratis aanvoerdersband). Bedrukking met logo, naam en nummer. Klittenband is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs van € 15,00. Stuur een mail met uw gegevens naar info@sportcreations.nl.

Trainingsmateriaal

Ga goed voorbereid het nieuwe seizoen in en zorg dat al het materiaal op orde is. Is het voor u ook elk jaar weer een hele opgave om voor de eerste training kwalitatieve en goed geprijsde materialen aan te schaffen? Neem eens een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door onze topproducten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij hebben de afgelopen maanden ons assortiment flink uitgebreid. Vergeet ook niet om gelijk even bij ons te informeren naar de mogelijkheden voor uw eigen webshop, gevuld met fanartikelen. Goed voor de uitstraling van de club en een leuke bijverdienste voor de clubkas!

Eigen Clubshop

Waarom een eigen clubshop?

Als je als sportvereniging geen incidentele bestellingen bij ons wilt doen, maar op regelmatige basis, dan kun je nu kiezen voor de eigen clubshop. Dit houdt in, dat clubleden via internet gemakkelijk tenues, schoenen, Stayz en aanvoerdersbanden kunnen bestellen, bedrukt met het logo van de vereniging. Dit is slechts een kleine greep uit de ontelbare hoeveelheid mogelijke fanproducten die wij verzorgen. Denk onder andere ook aan sjaals, vlaggen, mutsen, minikits etcetera. Niet alleen wordt jullie hiermee een deel van het werk uit handen genomen, ook krijgt iedereen een professionele uitstraling doordat alle leden er hetzelfde uitzien. Bovendien zullen wij de promotie van de webshop verzorgen, zoals de advertenties voor op de website, e-mails naar de leden, posters etcetera.

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op via info@sportcreations.nl of info@fancreations.nl of op telefoonnummers (010) 761 11 18 en (06) 55 17 14 73. Je kan jullie wensen kenbaar maken aan één van onze medewerkers. De clubshop zal van begin tot het eind met de club besproken worden, evenals de promotiemogelijkheden en andere zaken. Op die manier creëren we samen een webshop die aan jullie wensen voldoet, maar worden de werkzaamheden door ons gedaan.

Voordeel voor uw vereniging?

Bij Sport en Fan Creations werken we met een speciaal bonussysteem voor alle aankopen die uw leden doen. Door gebruik te maken van actiecodes registreren wij alle aankopen die in onze webshop gedaan worden. Wij registreren deze aankopen in een termijnoverzicht (kwartaal, halfjaar of jaar). Aan elk product in onze webshop koppelen wij een speciaal bonuspercentage voor de vereniging. Dit betekent overigens niet dat wij onze prijzen verhogen, deze blijven net zo scherp als voorheen. Op deze wijze zorgen we voor wederzijdse betrokkenheid en kunnen we er samen voor zorgen dat uw leden er goed verzorgd bijlopen tegen een scherpe prijs, maar zorgen we ook voor extra inkomsten voor de vereniging. Deze extra inkomsten kunt u dan weer gebruiken voor leuke activiteiten voor de leden.

Aarzel dus niet langer en kies voor gemak, met jullie eigen clubshop!

VV Egmondia

Ook VV Egmondia heeft de overstap gemaakt van standaard aanvoerdersbanden naar zelf ontworpen aanvoerdersbanden. Aankomend seizoen gaan zowel de senioren als de junioren spelen met onze banden, voorzien van een mooi kleurtje en het clublogo.

Stap nu ook met heel de vereniging over op bedrukte aanvoerdersbanden en Stayz sokophouders en ontvang aantrekkelijke kortingen!

Laat voor elke wedstrijd een unieke aanvoerdersband ontwerpen en speel net als Fortuna Sittard met een collectors item welke na de wedstrijd geveild kan worden voor extra clubinkomsten of voor het Goede Doel.

 

 

 Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK