NIEUWSBRIEF

De seizoensstart komt steeds dichterbij!

30-07-2012

Beste {literal}{$username}{/literal},

Stayz sokophouders en Aanvoerdersbanden

Op zoek naar alternatieven voor het dure tape dat de kousen kapot maakt en naar een extra stukje uitstraling? Sport Creations levert bedrukte Stayz en aanvoerdersbanden voor zeer aantrekkelijke prijzen. Steek uw hele team in het nieuw en zorg dat je al voor de wedstrijd met 1-0 voor staat! Informeer naar de diverse mogelijkheden via info@sportcreations.nl.

Aanbieding van de week

Stayz sokophouders tijdelijk slechts voor € 5,95 (teampakket op basis van 18 paar Stayz + gratis aanvoerdersband voor € 90,00). Bedrukking met logo, naam en nummer. Klittenband is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs van € 1,00. Stuur een mail met uw gegevens naar info@sportcreations.nl.

 

Sportproducten

Ga goed voorbereid het nieuwe seizoen in en zorg dat al je materiaal op orde is. Op zoek naar nieuwe voetbalschoenen of keepershandschoenen? Neem eens een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door onze topproducten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij hebben de afgelopen maanden ons assortiment flink uitgebreid. Tijdelijk bij bestelling van een paar voetbalschoenen en/of keepershandschoenen Stayz sokophouders bedrukt met logo, naam en nummer geheel gratis!

 

VV Egmondia

Ook VV Egmondia heeft de overstap gemaakt van standaard aanvoerdersbanden naar zelf ontworpen aanvoerdersbanden. Aankomend seizoen gaan zowel de senioren als de junioren spelen met onze banden, voorzien van een mooi kleurtje en het clublogo.

Stap nu ook met heel je team over op bedrukte aanvoerdersbanden en Stayz sokophouders en ontvang aantrekkelijke kortingen!

Laat voor elke wedstrijd een unieke aanvoerdersband ontwerpen en speel net als Fortuna Sittard met een collectors item welke na de wedstrijd geveild kan worden voor extra clubinkomsten of voor het Goede Doel.

 Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK