NIEUWSBRIEF

Sport Creations Actie-Vijfdaagse, dag twee

14-08-2012

Op dag twee van onze Actie-Vijfdaagse hebben we de volgende knaller voor u in de aanbieding: Bestel voor een heel team Stayz sokophouders en ontvang ze voor een tweede team gratis*! Zo kunt u in 1 klap twee teams blij maken en bespaart u als vereniging de kosten van alle tape. De Stayz sokophouders zijn zeer duurzaam en verhogen de uitstraling van de club. Met dit unieke aanbod betaalt u dus slechts € 3,75 per paar.

Heeft u interesse? Stuur dan een mail naar info@sportcreations.nl. Dit aanbod is geldig tot en met 31 augustus 2013.

* U betaalt voor het team met de meeste spelers.

 

Eigen clubshop?

Als je als sportvereniging geen incidentele bestellingen bij ons wilt doen, maar op regelmatige basis, dan kun je nu kiezen voor de eigen clubshop. Dit houdt in, dat clubleden via internet gemakkelijk tenues, schoenen, Stayz en aanvoerdersbanden kunnen bestellen, bedrukt met het logo van de vereniging. Dit is slechts een kleine greep uit de ontelbare hoeveelheid mogelijke fanproducten die wij verzorgen. Denk onder andere ook aan sjaals, vlaggen, mutsen, minikits etcetera. Niet alleen wordt jullie hiermee een deel van het werk uit handen genomen, ook krijgt iedereen een professionele uitstraling doordat alle leden er hetzelfde uitzien. Bovendien zullen wij de promotie van de webshop verzorgen, zoals de advertenties voor op de website, e-mails naar de leden, posters et cetera.

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op via info@fancreations.nl of op telefoonnummer (06) 55 17 14 73. Je kan jullie wensen kenbaar maken aan één van onze medewerkers. De clubshop zal van begin tot het eind met de club besproken worden, evenals de promotiemogelijkheden en andere zaken. Op die manier creëren we samen een webshop die aan jullie wensen voldoet, maar worden de werkzaamheden door ons gedaan.

 

Voordeel voor uw vereniging?

Bij Fancreations werken we met een speciaal bonussysteem voor alle aankopen die uw leden doen. Door gebruik te maken van actiecodes registreren wij alle aankopen die in onze webshop gedaan worden. Wij registreren deze aankopen in een termijnoverzicht (kwartaal, halfjaar of jaar). Aan elk product in onze webshop koppelen wij een speciaal bonuspercentage voor de vereniging. Dit betekent overigens niet dat wij onze prijzen verhogen, deze blijven net zo scherp als voorheen. Op deze wijze zorgen we voor wederzijdse betrokkenheid en kunnen we er samen voor zorgen dat uw leden er goed verzorgd bijlopen tegen een scherpe prijs, maar zorgen we ook voor extra inkomsten voor de vereniging. Deze extra inkomsten kunt u dan weer gebruiken voor leuke activiteiten voor de leden.

Aarzel dus niet langer en kies voor gemak, met jullie eigen clubshop!

Minishirt

Katoenen minishirts om thuis of in de auto op te hangen. Binnenkort verkrijgbaar en al vanaf 1 exemplaar! Creeer je eigen unieke shirt van je favoriete club of maak op een originele manier reclame voor je bedrijf. Hou onze webshop in de gaten.....

 

Wedstrijd-Aanvoerdersbanden

Steeds meer verenigingen stappen over van de traditionele aanvoerdersband met de grote C naar een unieke wedstrijdband. Deze wedstrijdband kan worden voorzien van de logo’s van beide opponenten, de wedstrijddatum en alles wat er nog meer gewenst is. Zo speel je elke wedstrijd met een collectors item. Door de eenmalige opmaak is de band uiterst geschikt om na de wedstrijd te veilen voor het goede doel of de clubkas. De band kan ook als uniek aandenken uitgereikt worden aan de wedstrijdsponsor of aan de pupil van de week. Meerdere clubs, waaronder BVO’s gingen u al voor. Neem snel contact met ons op via info@sportcreations.nl om ook voor uw vereniging wedstrijdbanden te bestellen.

 Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK