NIEUWSBRIEF

Actie-Vijfdaagse, dag drie!

15-08-2012

Om blessures te voorkomen is een goede warming-up voor de wedstrijd onontbeerlijk. Er is echter niets vervelender dan met een bezweet shirt aan de wedstrijd beginnen. Hiervoor zijn de inloopshirts in het leven geroepen. Naast functioneel kunnen deze shirts ook uitermate goed gebruikt worden voor wat extra promotie van een sponsor.

Tijdens deze speciale actieweek bieden wij deze kwalitatief goede inloopshirts van 100% polyester inclusief bedrukking van sponsornaam en clublogo aan met een extra korting van maar liefst 10% op het aankoopbedrag. Bestelt u de shirts voor een heel team (minimaal 11 spelers) dan ontvangt u gratis een bedrukte aanvoerdersband ter waarde van € 11,95. Vraag snel uw offerte aan via info@sportcreations.nl. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 augustus.

Eigen clubshop?

Als je als sportvereniging geen incidentele bestellingen bij ons wilt doen, maar op regelmatige basis, dan kun je nu kiezen voor de eigen clubshop. Dit houdt in, dat clubleden via internet gemakkelijk tenues, schoenen, Stayz en aanvoerdersbanden kunnen bestellen, bedrukt met het logo van de vereniging. Dit is slechts een kleine greep uit de ontelbare hoeveelheid mogelijke fanproducten die wij verzorgen. Denk onder andere ook aan sjaals, vlaggen, mutsen, minikits etcetera. Niet alleen wordt jullie hiermee een deel van het werk uit handen genomen, ook krijgt iedereen een professionele uitstraling doordat alle leden er hetzelfde uitzien. Bovendien zullen wij de promotie van de webshop verzorgen, zoals de advertenties voor op de website, e-mails naar de leden, posters et cetera.

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op via info@fancreations.nl of op telefoonnummers (010) 761 11 18 en (06) 55 17 14 73. Je kan jullie wensen kenbaar maken aan één van onze medewerkers. De clubshop zal van begin tot het eind met de club besproken worden, evenals de promotiemogelijkheden en andere zaken. Op die manier creëren we samen een webshop die aan jullie wensen voldoet, maar worden de werkzaamheden door ons gedaan.

Voordeel voor uw vereniging?

Bij Fancreations werken we met een speciaal bonussysteem voor alle aankopen die uw leden doen. Door gebruik te maken van actiecodes registreren wij alle aankopen die in onze webshop gedaan worden. Wij registreren deze aankopen in een termijnoverzicht (kwartaal, halfjaar of jaar). Aan elk product in onze webshop koppelen wij een speciaal bonuspercentage voor de vereniging. Dit betekent overigens niet dat wij onze prijzen verhogen, deze blijven net zo scherp als voorheen. Op deze wijze zorgen we voor wederzijdse betrokkenheid en kunnen we er samen voor zorgen dat uw leden er goed verzorgd bijlopen tegen een scherpe prijs, maar zorgen we ook voor extra inkomsten voor de vereniging. Deze extra inkomsten kunt u dan weer gebruiken voor leuke activiteiten voor de leden.

Aarzel dus niet langer en kies voor gemak, met jullie eigen clubshop!

Wedstrijd-Aanvoerdersbanden

Steeds meer verenigingen stappen over van de traditionele aanvoerdersband met de grote C naar een unieke wedstrijdband. Deze wedstrijdband kan worden voorzien van de logo’s van beide opponenten, de wedstrijddatum en alles wat er nog meer gewenst is. Zo speel je elke wedstrijd met een collectors item. Door de eenmalige opmaak is de band uiterst geschikt om na de wedstrijd te veilen voor het goede doel of de clubkas. De band kan ook als uniek aandenken uitgereikt worden aan de wedstrijdsponsor of aan de pupil van de week. Meerdere clubs, waaronder BVO’s gingen u al voor. Neem snel contact met ons op via info@sportcreations.nl om ook voor uw vereniging wedstrijdbanden te bestellen.Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK