NIEUWSBRIEF

Actie-Vijfdaagse!

20-08-2012

Beste {literal}{$username}{/literal},

De start van het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur! De Jupiler en Eredivisie voetballers hebben al afgetrapt voor hun eerste twee wedstrijden. Hun collega’s uit de Top- en Hoofdklasse zijn gevolgd en aankomend weekend komen ook alle overige teams weer in actie. Om in een feestelijke stemming naar de seizoensopening toe te leven komen wij deze week elke dag met een spetterende aanbieding!

Vandaag geven wij een gratis aanvoerdersband weg bij bestelling van minimaal drie paar Stayz. Overleg dus snel met je teamgenoten om die gave sokophouders aan te schaffen en scoor er een mooie aanvoerdersband geheel gratis bij. Elke tegenstander zal vol indruk toekijken als jullie het veld betreden. Deze actie is geldig tot en met 31 augustus 2012. Vermeld bij bestelling van de Stayz in het opmerkingenveld dat je ook graag een gratis aanvoerdersband wilt ontvangen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

De Stayz en aanvoerdersbanden zijn met elke kleur, afbeelding, ontwerp en lettertype te bedrukken. Kijk je veel voetbal op tv? Elk weekend zie je meerdere bedrukte aanvoerdersbanden voorbij komen. Onder andere Feyenoord, Sparta, Twente en VVV spelen met de aanvoerdersbanden van Sport Creations.

Naast de bedrukte aanvoerdersbanden en Stayz bieden wij nog veel meer sportartikelen aan. Neem eens een kijkje in onze webshop naar alle gave schoenen van de verschillende merken. Ook voor alle keepers hebben we een uitgebreid assortiment aan keepershandschoenen.

 

Fan Creations

Sport Creations is ook leverancier van heel veel leuke fanartikelen. Dit doen we onder de bedrijfsnaam Fan Creations. Fan Creations verzorgt de merchandising voor clubs en biedt daarbij zeer veel items al vanaf 1 exemplaar aan zodat de vereniging geen risico loopt.

Laat het bestuur van je vereniging maar eens weten wat onze mogelijkheden zijn en wijs ze op www.fancreations.nl. Mochten wij op die manier in de toekomst fanartikelen gaan leveren bij jouw club dan verdien je voor je hele team een leuke beloning!

Meer info kun je vinden op http://fancreations.nl/eigen-clubshop

 Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK