NIEUWSBRIEF

Sport Creations Actie-Vijfdaagse, dag drie

22-08-2012

Ook op dag drie hebben wij uiteraard weer een spetterende aanbieding voor onze trouwe klanten! Wie voor 15 augustus 2013 een mooie bedrukte aanvoerdersband bestelt ontvangt er een gratis setje bedrukte Stayz sokophouders bij.

Handig om zelf mee te gaan spelen maar ook leuk om weg te geven aan die ene teamgenoot die altijd bezig is om zijn sokken op te hijsen en waar je je al tijden groen en geel aan ergert.

De aanvoerdersbanden zijn op alle mogelijke manieren te bedrukken. Ongelimiteerd aantal kleuren, elk mogelijk lettertype, foto's en logo's. Verkrijgbaar met en zonder klittenband en in een junioren- en seniorenvariant.

Deze week hebben wij voor onder andere Volendam, Heracles, Sparta Rotterdam en een nog uit te komen speelfilm mooie banden mogen maken en ook vanuit het buitenland krijgen we steeds meer verzoeken.

Zorg dat jouw aanvoerder of jijzelf er flitsend bijloopt en bestel ook zo'n mooie band. Dan ontvang je gelijk zo'n handig paar Stayz sokophouders....ook die zijn op elke mogelijke manier te bedrukken!

 

 

 

Winkel

Sport Creations heeft op 23 november 2012 haar winkeldeuren geopend in het centrum van Schiedam.

De winkel waarin unieke gepersonaliseerde producten bedrukt kunnen worden, maar waar ook elke sporter terecht kan voor zijn sporttenue, accessoires, aanvoerdersbanden en nog veel meer te bedrukken artikelen. Ook is 010 Casuals en een eigen kledinglijn van www.casualcreations.nl in de winkel te vinden.

Op de Hoogstraat, nummer 55, zal de winkel van dinsdag tot en met zaterdag geopend zijn vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur.

Naast de standaard producten is het ook mogelijk om hier shirts, polo’s, aanvoerdersbanden, hoodies, telefoonhoesjes, i-pad hoesjes, zweetbandjes en heel veel andere producten te laten voorzien van een leuke foto, logo, naam, tekst of combinatie van deze mogelijkheden.

Kom snel een kijkje nemen in onze winkel en maak gebruik van één van de leuke aanbiedingen!

Facebook

Breng ook eens een bezoekje aan onze Facebookpagina en like ons zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwe projecten!Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK