NIEUWSBRIEF

Sport Creations Actie-Vijfdaagse, dag vier

23-08-2012

Het einde van de Actie-Vijfdaagse is alweer in zicht maar we hebben nog twee zeer interessante producten in de aanbieding.

Vandaag staat in het teken van een goede voorbereiding, zowel voor de training als voor de wedstrijd. Spelen jullie ook altijd een afsluitend partijtje aan het einde van de training? En blijft het lastig om partijen te kiezen en te herkennen? Vaak worden bepaalde shirtkleuren in 1 team gestopt maar wat als alle kleuren van de regenboog vertegenwoordigd zijn.......

Wij leveren verschillende soorten trainingshesjes in de meest fantastische kleuren. En als extra bonus kunnen ze ook nog eens bedrukt worden met een sponsornaam, rugnummer, clublogo of je eigen naam. Wil jij jouw team er ook zeer professioneel uit laten zien bij de training, informeer dan naar onze zeer scherpe prijzen.

Om voor een wedstrijd de spieren los te gooien is het zeer wenselijk dat dat in een shirt kan wat je niet tijdens de wedstrijd hoeft te dragen. Niets vervelender dan met een bezweet shirt aan een wedstrijd moeten beginnen. Daarnaast is een inloopshirt perfect geschikt voor een sponsor om nog wat meer exposure te creeren. De inloopshirtjes zijn te voorzien van sponsornaam, clublogo, spelersnaam en rugnummer en in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Warmloopshirts zijn al vanaf € 6,00 inclusief bedrukking verkrijgbaar

Bestel je voor 31 augustus voor je hele team hesjes en/of inloopshirts (minimaal tien exemplaren) dan ontvang je van ons gratis bedrukte Stayz met logo en naam voor alle spelers.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@sportcreations.nl.

 

 Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK