NIEUWSBRIEF

Actieweken

12-09-2012

Verzorging op een toptafel

U heeft al een massagetafel voor 99 euro!

Sport Creations heeft een nieuwe productsoort toegevoegd aan zijn webshop. Met oog op kwaliteit en een voordelige prijs heeft Sport Creations het productaanbod uitgebreid met massagetafels en stoelen voor optimale verzorging van de sporters. Vanaf heden zijn er 3 soorten massagetafels te koop in de webshop en 1 massagestoel. De tafels en stoel worden snel geleverd en zijn in vergelijking met andere aanbieders een stuk voordeliger.

Een massagetafel is al te koop vanaf 119 euro! Daarnaast krijgt u tijdelijk (tot en met 31 oktober 2012) bij de aankoop van de Massagetafel een cadeaubon ter waarde van 20 euro die u kunt besteden aan Stayz, aanvoerdersbanden of teenslippers. U heeft dus al een massagetafel voor 99 euro!

 

 

Sponsoring Sportclubs

Afgelopen week zijn wij overeenkomsten aangegaan met hockeyclub Spirit uit Schiedam en voetbalvereniging SC Victoria 04 uit Vlaardingen. Bij beide verenigingen hebben wij alle teams voorzien van een mooie bedrukte aanvoerdersband. Daarnaast gaan we samen met de clubs aan de slag om de leden van leuke fanartikelen te kunnen voorzien. Wilt u ook graag door ons gesponsord worden en uw leden verblijden met mooie merchandising? Neem contact met ons op via info@sportcreations.nl

 

Tape om kousen een probleem? Wij hebben de oplossing!

Een toenemend aantal spelers gebruikt grote hoeveelheden tape aan de buitenkant van de kousen. Door de verschillende kleuren tape kunnen sokken er anders uit gaan zien waardoor de kous kan lijken op die van de tegenstander. Dit veroorzaakt verwarring, met name voor assistent-scheidsrechters. Dit is althans de mening van de KNVB.

De voetballers zelf kijken hier heel anders naar, maar als de KNVB vindt dat er niet meer met afwijkende tape gespeeld mag worden en alleen nog maar met dezelfde kleur tape als de kous, dan moet er een oplossing gevonden worden. De kleur van de tape moet hetzelfde als de kous en dat kan! Een innovatief bedrijf zoals Sport Creations heeft daar natuurlijk iets op gevonden.

Een elastieken band die makkelijk om de enkel gedaan kan worden. Deze banden worden ook wel Stayz genoemd. De Stayz zijn van hoogwaardig materiaal en gaan lang mee. De witte elastieken banden kunnen bedrukt worden met alle kleuren, het logo van de vereniging of de naam van de speler.

Ze zijn dus in alle kleuren te bestellen en ze kunnen op elke manier bedrukt worden

De Stayz zijn per paar te bestellen maar ook in een grotere hoeveelheid. Bij een grote hoeveelheid  zijn de Stayz ook nog voor een zeer voordelige prijs te verkrijgen!

Heeft u interesse? Bekijk dan onze website www.sportcreations.nl of mail naar erwin@sportcreations.nl

 

Win een aanvoerdersband!

Ook Sport Creations bevindt zich op social media. Hiermee wil Sport Creations laten zien wat we maken, aan wie wij leveren en wat de nieuwe innovaties zijn van ons bedrijf. Wanneer u ons volgt op Twitter of Facebook blijft u volledig op de hoogte van de beste acties en de nieuwste producten. Handig en leuk,voor uzelf maar ook voor uw sportteam. Regelmatig hebben wij leuke acties via social media waarbij producten te winnen zijn.

Like ons nu op Facebook en win een bedrukte aanvoerdersband.

Wij verloten twee aanvoerdersbanden onder de mensen die ons hebben geliked! (tot en met 30 november)Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK