NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief

24-09-2012

Bedrukte Scheenbeschermers

Sport Creations heeft een nieuw product in het assortiment. De Cawila scheenbeensokken met uitneembare bescherming., extreem licht en elastisch. Dit zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid en bescherming . De sokken om de scheenbeschermers zijn met elk gewenst ontwerp te bedrukken, zoals bijvoorbeeld clublogo,rugnummer,naam en vlag. Alles is mogelijk bij Sport Creations. De scheenbeschermers zijn perfect te combineren met onze Stayz sokophouders. Deze kunnen ook naar eigen ontwerp bedrukt worden.

Kijk snel in de webshop voor de scherpe combinatie-aanbieding met de Stayz sokophouders.

Speciale Sporttape in acht verschillende kleuren.

Draagt u graag tape om uw kousen en wilt u geen last hebben van lijmresten? Op zoek naar tape in de kleur uw kousen?

Dan heeft Sport Creations de ideale oplossing. Natuurlijk heeft Sport Creations de Stayz sokophouders. Deze kunnen volledig naar wens voorzien worden van een unieke bedrukking.  Niet iedereen wil echter sporten met een elastiekenband. Om deze reden verkoopt Sport Creations ook sporttape voorzien van elastisch materiaal waardoor er geen afknelling ontstaat van spieren en pezen. Doordat de tape voorzien is van speciale lijm blijven er geen resten achter op de kousen. Door de acht verschillende kleuren past te tape vrijwel bij alle kousen. Hierdoor voldoet het aan de vernieuwde eisen van de KNVB.

Interesse?

Wanneer u voor 31 Oktober 2012 4 rollen gekleurde tape bestelt, krijgt u er 1 gratis bij (gewenste kleur zoals in bestelling) ! Ga dus snel naar de webshop en pak deze unieke kans aan!

 

Sponsoring Hockeyclub Spirit

Sport Creations is een trotse sponsor van hockeyclub Spirit uit Schiedam. Naast aanvoerdersbanden voor elk team zorgen wij voor elke thuiswedstrijd van Dames en Heren 1 voor een unieke aanvoerdersband. Op deze band staat naast het logo van Spirit ook het logo van de tegenstander en de wedstrijddatum. Daarnaast staan de sponsoren van Spirit, BMA en de Rabobank, op de band. De banden zullen aan het eind van de wedstrijd door de begeleiding van beide teams geschonken worden aan de "woman / man of the match".

Ook geinteresseerd in onze unieke wedstrijd-banden? Neem contact met ons op via info@sportcreations.nl voor meer informatie.

 

Bedrukte warmloopshirts voor VV Achtmaal

Ook warmloopshirts zijn bij uitstek geschikt om te voorzien van bedrukking. De shirts bieden een ideale gelegenheid om de sponsor extra aandacht te geven. VV Achtmaal begint elke wedstrijd met een warmingup met speciale shirts, voorzien van sponsornaam, spelersnaam, rugnummer en clublogo.

Wil jij dit ook voor je eigen team? Neem dan contact met ons op via info@sportcreations.nl voor een scherpe offerte.

 Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK