NIEUWSBRIEF

BTW-verhoging

8-10-2012

Btw omhoog van 19 naar 21 procent

DEN HAAG - Het leven voor de consument is vanaf maandag 1 oktober weer iets duurder geworden. Bij Sport Creations verandert er uiteraard niets aan de prijzen! Wij willen onze klanten niet nog meer op laten draaien voor kabinetsbeleid en zorgen er door slimmer inkopen en efficienter werken voor dat de huidige prijzen gehandhaafd blijven. Hou onze webshop en onze nieuwsbrieven in de gaten voor spectaculaire aanbiedingen en nieuwe producten....www.sportcreations-shop.nl.

Unieke Stayz actie! De BTW Knaller!

Het is weer zover! Dit populaire product van Sport Creations heeft een tijdelijke actie!  U hoeft nu tien dagen geen BTW te betalen voor een paar Stayz!

De sokophouder voor onder uw scheenbeschermers kunnen met uw naam, clublogo of rugnummer bedrukt worden.  Typ de Actiecode : BTWknaller in met uw bestelling in de webshop en u hoeft van 9 oktober tot en met 18 oktober geen BTW te betalen.

Pak deze actie snel aan en bezoek de webshop! www.sportcreations-shop.nl

De Sport Creations kraam bij uw club!

Sport Creations verkoopt naast de webshop ook via kraampjes op verschillende evenementen. Zo heeft Sport Creations eind september een  kraam bemand bij de Brandersfeesten in Schiedam. De Sport Creations kraam kreeg veel aandacht vanwege de diversiteit aan producten Bij een evenement geeft een kraam altijd een positief beeld. Daarom kunt u Sport Creations vragen om op een toernooi van uw club te komen staan. Naast de leuke uitstraling op het toernooi zijn er uiteraard meerdere voordelen aan verbonden. Een unieke kans dus om uw toernooi een stukje extra uitstraling te geven!

Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen via Erwin@sportcreations.nl  of door te bellen met 010-7611118 / 0655171473

Sport Creations biedt verengingen de kans een eigen webpagina te creëren!

Voor een professionele uitstraling, meer bekendheid en meer omzet!

De webpagina  houdt in, dat clubleden via internet gemakkelijk tenues, schoenen, Stayz en aanvoerdersbanden kunnen bestellen, bedrukt met het logo van de vereniging. Dit is slechts een kleine greep uit de ontelbare hoeveelheid mogelijke fanproducten die wij verzorgen. Denk onder andere ook aan sjaals, vlaggen, mutsen, minikits etcetera. Niet alleen wordt jullie hiermee een deel van het werk uit handen genomen, ook krijgt iedereen een professionele uitstraling doordat alle leden er hetzelfde uitzien. Bovendien zullen wij de promotie van de webshop verzorgen, zoals de advertenties voor op de website, e-mails naar de leden, posters et cetera 

Bij interesse kunt u contact met ons opnemen via info@sportcreations.nl of op telefoonnummers (010) 761 11 18 en (06) 55 17 14 73. De clubshop zal van begin tot het eind met de club besproken worden, evenals de promotiemogelijkheden en andere zaken. Op die manier creëren we samen een webshop die aan jullie wensen voldoet, maar worden de werkzaamheden door ons gedaan.

 Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK