NIEUWSBRIEF

Sport Creations Nieuwsbrief Mei 2012

2-05-2012

Beste {literal}{$username}{/literal},

Vernieuwde website

Check onze vernieuwde website via www.sportcreations.nl! De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest om onze website in een nieuw jasje te steken zodat het voor u als klant overzichtelijker, aansprekender maar bovenal makkelijker wordt om een beeld te vormen van de onbegrensde mogelijkheden die Sport Creations u te bieden heeft. Bekijk op uw gemak alle menu-onderdelen en vergeet niet om een bezoekje te brengen aan ons portfolio waarin u een overzicht vindt van alle spectaculaire bestellingen die wij af hebben mogen handelen. Heeft u nog vragen of wilt u ons feedback geven stuur dan een mail naar info@sportcreations.nl of maak gebruik van het contactformulier op de website. Wilt u op de hoogte blijven van alle leuke projecten waar wij mee bezig zijn? Volg ons dan op Facebook en Twitter! U kunt zich aanmelden via de banner op de website of door te surfen naar www.facebook.com/SportCreationsShop.

Plotter

Sport Creations heeft haar machinepark uitgebreid met een professionele plotter. Een plotter is alles wat je nodig hebt voor het professioneel uitsnijden van zelfklevend vinyl, textielfolies en flock. Hiermee kunnen wij op zeer professionele wijze rugnummers, teksten en logo’s printen en bedrukken. Ideaal om sportverenigingen van dienst te kunnen zijn maar ook toepasbaar voor speciale kleding voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeestjes en uiteraard voor het aankomende Europees Kampioenschap voetbal. 

Oranje

Ook bij Sport Creations slaat de oranje koorts toe! Het belooft een zeer spannende zomer te worden met onder andere het EK Voetbal, de Olympische Spelen en de Tour de France. Zoals elk jaar zullen alle Nederlanders zich weer massaal in het oranje hullen, straten zullen versierd worden en overal zijn leuke gadgets beschikbaar. Wij zijn er al helemaal klaar voor en hebben een speciale “Oranjehoek” gecreëerd in onze webshop. Vol met leuke producten die stuk voor stuk te personaliseren zijn. Dus bent u op zoek naar een uniek item? Surf snel naar www.sportcreations-shop.nl/oranje

Aanbieding van de maand

Onbedrukte witte Stayz met klittenband. De ideale tapevervanger! Bestel ze snel voor de aankomende toernooien of alvast voor het nieuwe seizoen. Tijdelijk zeer scherp geprijsd voor maar € 2,50 per paar. Maximaal 4 paar per bestelling. Deze unieke aanbieding is slechts geldig tot en met 1 juni dus wees er snel bij. Bestellen kan door een mail met het aantal op te sturen naar info@sportcreations.nl Je ontvangt van ons daarna een factuur en dan worden de Stayz na betaling naar het opgegeven adres verzonden.

Toernooiaanbieding

Speciale Toernooi-aanvoerdersbanden! Uniek item om uit te delen aan alle deelnemende teams. Deze band kan bedrukt worden met het toernooilogo, logo van de deelnemende vereniging, toernooinaam en datum. Mooie vervanging van de traditionele Toernooivaan. Vraag een scherpe offerte aan via info@sportcreations.nl. Ook voor bekers, vaantjes, medailles en alle andere sportprijzen bent u bij ons aan het juiste adres!
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK