NIEUWSBRIEF

December Knallers bij Sport Creations!

5-12-2012
Opening Sport Creations Winkel Donderdag 22 november jongstleden was het dan eindelijk zover! De officiele opening van onze winkel op de Hoogstraat 55 in Schiedam. Vanaf heden is Sport Creations niet meer enkel een webshop maar kunt u ons ook bezoeken om mooie voorbeelden van bedrukte artikelen te zien en om leuke sportproducten te kopen. Bij een officiele opening hoort uiteraard ook een officieel openingsmoment! Sparta Rotterdam spelers Donovan Slijngard en Quinten Martinus zorgden er met het doorknippen van een hele lange aanvoerdersband voor dat de verkoop via de fysieke winkel gestart werd. Van dinsdag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur (en koopzondagen) kunt u in de winkel terecht voor al uw bedrukte producten en nog veel meer artikelen. Daarnaast zijn wij een officieel Sparta Fanpoint en verkopen we de merchandising die ook in de Fanshop bij het Kasteel te verkrijgen is. Ook voor teamwear bent u bij ons aan het juiste adres!

Opening Sport Creations Winkel

Donderdag 22 november jongstleden was het dan eindelijk zover! De officiele opening van onze winkel op de Hoogstraat 55 in Schiedam. Vanaf heden is Sport Creations niet meer enkel een webshop maar kunt u ons ook bezoeken om mooie voorbeelden van bedrukte artikelen te zien en om leuke sportproducten te kopen.

Bij een officiele opening hoort uiteraard ook een officieel openingsmoment! Sparta Rotterdam spelers Donovan Slijngard en Quinten Martinus zorgden er met het doorknippen van een hele lange aanvoerdersband voor dat de verkoop via de fysieke winkel gestart werd.

Van dinsdag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur (en koopzondagen) kunt u in de winkel terecht voor al uw bedrukte producten en nog veel meer artikelen. Daarnaast zijn wij een officieel Sparta Fanpoint en verkopen we de merchandising die ook in de Fanshop bij het Kasteel te verkrijgen is. Ook voor teamwear bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Openingskorting

Om de opening van onze winkel te vieren profiteren al onze klanten tot en met het einde van het jaar mee! Bij bestelling via onze webshop krijg je via de actiecode "winkel" 10% korting op al je aankopen. Profiteer snel van dit voordeel!

Decemberknallers

Koning Winter is weer in aantocht en dat betekent koukleumen op de sportvelden. Om toch tot goede prestaties te komen is het van groot belang dat de spieren goed warm blijven. De meeste warmte verlies je via je hoofd, handen en voeten. Sport Creations denkt graag met u mee en heeft een aantal leuke artikelen speciaal voor u uitgelicht. Zoals u van ons gewend bent zijn de producten per stuk/paar verkrijgbaar en te voorzien van uw clublogo.

Voor slechts € 9,95 kunt u deze heerlijk warme spelershandschoenen van Masita aanschaffen, voor nog eens € 9,95 heeft u er een mooie muts met clublogo bij.

Recente leveringen

Ook in de afgelopen periode hebben wij weer een aantal zeer leuke projecten behandeld. Om deze nieuwsbrief niet al te lang te maken hebben wij een kleine selectie gemaakt:

 

 

 

 

Sport Creations Winkel

Hoogstraat 55

3111 HB SchiedamGeen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK