NIEUWSBRIEF

Tweede Seizoenshelft

11-01-2013

Winterweer op de voetbalvelden


Het kwik daalt en er bestaat een kans dat er volgende week al geschaatst kan gaan worden. De voetbaltrainingen en –wedstrijden gaan vooralsnog gewoon door. Sport Creations heeft de oplossing om ondanks de koude temperaturen er toch warm bij te lopen op de velden.
Koop nu een muts, handschoenen of/en neckwarmer met het logo van jouw eigen club erop. Speciaal voor de koude maand januari hebben we deze drie items ook tot een mooi totaalpakket gemaakt, zodat je voordeel hebt als je ze in één keer bestelt.

VAN € 21,85 NU VOOR SLECHTS € 17,50

 


Scheenbeschermers met eigen opdruk


De tweede helft van dit voetbalseizoen gaat weer beginnen en dan wil je er natuurlijk goed bijlopen. Bestel nu de scheenbeschermers van Sport Creations en ontvang bij elke bestelling voor 1 februari 2013 een gratis paar bedrukte Stay-up om deze te kunnen testen.

 


Stayz sokophouders of kleurentape


Veel voetballers spelen tegenwoordig met onze bedrukte Stayz sokophouders. Sport Creations heeft ook met dit product een leuke actie bedacht. Koop nu twee paar Stayz voor de speciale aanbiedingsprijs van 15 euro en ontvang daar tot 1 februari 2013 één gratis rol tape bij in de kleur die je zelf mag aangeven.
Indien je de twee paar Stayz bestelt, dan kan je in het opmerkingenveld aangeven welke kleur tape je zou willen ontvangen. Natuurlijk is de tape ook los te bestellen in verschillende kleuren

 


Jouw team in het nieuw


Mocht je met je team op zoek zijn naar warmloopshirts, Stayz voor het hele elftal of andere leuke (voetbal)gadgets aarzel dan niet en kijk op de webshop van Sport Creations of vraag een offerte aan door te e-mailen naar info@sportcreations.nl of te bellen naar 06-55171473. Succes in de tweede seizoenshelft!

 Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK