NIEUWSBRIEF

Winterknallers

24-01-2013

Aankomend weekend is wederom het gehele amateurprogramma afgelast, maar de weerkundigen voorspellen wel een periode van dooi. Gezien het veranderlijke weer in ons kikkerlandje zou dat echter zomaar weer om kunnen slaan dus zorg dat je over de juiste uitrusting beschikt. In onze webshop hebben wij een speciale winterpagina opgezet waar je passende producten kunt bestellen. Uiteraard is (bijna) alles te personaliseren. Vergeet niet om ons speciale winterpakket te bestellen! Voor slechts € 17,95 krijg je een muts, handschoenen en een neckwarmer

Speciale Aanbieding:

Masita Windbreaker Mundial Pro

Beschikbaar in de kleuren blauw en antraciet. Slechts enkele maten nog leverbaar. Juniormaten nu verkrijgbaar voor € 17,95. Seniormaten voor € 22,95. Verzending kost € 6,75 maar u heeft uiteraard ook de mogelijkheid om de windbreaker op te halen in onze winkel op de Hoogstraat 55 te Schiedam. Informeer naar de beschikbaarheid via info@sportcreations.nl of via telefoonnummer 0655171473.

Casual Creations

In onze vorige nieuwsbrief hebben wij Casual Creations bij u geïntroduceerd. Casual Creations richt zich op City Products en op eigen design ontwerpen maar is ook het perfecte adres voor speciale gelegenheden en voor uw bedrijfskleding. Of u nu een eigen ontwerp aandraagt of onze ontwerper een mooi voorstel laat maken, alles is mogelijk! Om deze koude wintermaanden goed door te komen kunt u nu zeer voordelig de CC-muts bestellen. Deze muts, met het hippe aapje, is tijdelijk voor slechts € 5,00 verkrijgbaar.

Baby-pakketten

Heel leuk babypakketje en uiteraard voor zeer schappelijke prijzen....Laat je cadeautjes personaliseren zodat het schattige rompertje dat je bij Prenatal gekocht hebt niet op een stapel met soortgelijke cadeau-rompertjes komt. Informeer naar de mogelijkheden via info@sportcreations.nl

Carnaval

Op zoek naar een gave accessoire om nog beter op te vallen met carnaval? Al eens gedacht aan een bedrukte aanvoerdersband? Je kunt deze geheel naar eigen ontwerp laten bedrukken. Lekker kleurrijk en opvallend! Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo hebben afgelopen jaar 500 carnaval-vierders rondgehuppeld met een bedrukte stropdas.

 Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK