NIEUWSBRIEF

GEEN verzendkosten bij Sport Creations!

1-02-2013

Seizoenshervatting

Na een lange zomerstop mogen ‘we’ weer de wei in. Veel van jullie zullen het voetbal (en andere sporten) wel gemist hebben en daarom komt Sport Creations met een aantal leuke nieuwtjes!

De lezers van Voetbalprimeur genieten van voordeel bij Sport Creations doordat ze tot eind september geen verzendkosten hoeven te betalen. Natuurlijk hebben jullie als vaste klanten van Sport Creations dit voordeel ook. Gebruik actiecode; Voetbalprimeur en laat je bestelling gratis verzenden!

Wedstrijd aanvoerdersbanden

Voor dit seizoen heeft Sport Creations een speciale actie. Bestel nu voor jullie resterende thuis- en/of uitwedstrijden de speciale wedstrijdaanvoerdersbanden en betaal als actieprijs maar 5,95 euro per aanvoerdersband. Dit is alleen geldig indien het wedstrijdaanvoerdersbanden zijn en bij een minimale oplage van 5 stuks.

De wedstrijdaanvoerdersbanden kunnen voorzien worden van de clubkleuren, de logo’s van jullie voetbalclub en de tegenstander en daarnaast is ook een speciale club- of elftalkreet nog mogelijk.

Ook de RESPECT-aanvoerdersbanden met clublogo en in elke kleur zijn nog steeds te bestellen voor de lage prijs van 4,95 euro per stuk. Nu zelfs zonder verzendkosten bij gebruikmaken van de actiecode; Voetbalprimeur

 

Stayz sokophouders in elke kleur met clublogo/naam

Toe aan een nieuw paar Stayz sokophouders? Bij bestelling van minimaal 10 paar Stayz sokophouders met clublogo/naam, in elke gewenste kleur mogelijk, betaalt u geen 7,50 euro per paar, maar slechts 5 euro per paar.

Het ontwerp maakt Sport Creations voor jullie kosteloos op. Leuk als cadeau voor het team, bij een toernooi of misschien wel om te verkopen bij je eigen voetbalclub?

Speciale City Products

Sinds kort kan Sport Creations, d.m.v. het oprichten van Casual Creations, alle bedrukkingen in eigen huis verzorgen. Het is dan ook mogelijk voor zeer scherpe prijzen shirts, truien, trainingspakken, coachjassen, warmloopshirts en andere artikelen te bedrukken.

Voor een scherpe en vrijblijvende offerte kan je contact opnemen met info@sportcreations.nl
Hier ziet u al een bestelling van warmloopshirts voor een voetbalteam. Zelf leuke ideeën? Deel ze met ons en wij maken er een geslaagd product van, ook voor eventuele verkoop in de kantine, bij feesten, uitjes of toernooien. Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK