NIEUWSBRIEF

Sport Creations, Create your world of Sport

14-05-2012

Beste {literal}{$username}{/literal},

Vanaf 9 juni aanstaande kleurt Nederland weer volledig oranje! Onze nationale trots gaat die dag tegen de Denen de eerste stap richting de finale van het Europees Kampioenschap voetbal zetten. Wie herinnert zich niet de weken durende oranje saamhorigheid van het WK in Zuid-Afrika. In steeds meer winkels liggen de verschillende oranje fanproducten alweer in de schappen. Ook Sport Creations heeft een aantal leuke items geselecteerd. Uniek hieraan is dat elk item al vanaf één stuk te personaliseren is. Bent u ook op zoek naar een origineel item, waarbij de kans nihil is dat u 100 anderen met hetzelfde product ziet, neemt u dan een kijkje in onze webshop: www.sportcreations-shop.nl/oranje. Maak gebruik van actiecode EK2012 en ontvang als trouwe Sport Creations relatie tijdelijk een korting van 10% op al onze Oranje-producten.

Speciale EK-aanbieding nummer 1

Oranje T-shirt met opdruk van naam en rugnummer voor slechts € 5,95. Mail uw NAW-gegevens, de maat en de gewenste opdruk naar info@sportcreations.nl onder vermelding van Oranje actie.

Speciale EK-aanbieding nummer 2

Drie unieke aanvoerdersbanden met eigen ontwerp om onze jongens te ondersteunen. De aanvoerdersbanden zijn in elke kleur te bedrukken. Compleet met eigen ontwerp en tekst. Tijdelijk verkrijgbaar voor € 10,00. Bestel de banden via onze webshop of stuur een mail naar info@sportcreations.nl onder vermelding van EK Aanvoerdersbanden.

Speciale EK-aanbieding nummer 3

Wij zijn een multicultureel land met zeer veel verschillende nationaliteiten. Ongetwijfeld zullen er dus ook fans van andere landen deze nieuwsbrief lezen. Ook voor fans van andere Europese landen is het mogelijk om een speciale EK-aanvoerdersband te bestellen! Creëer je eigen fan-band en stuur je ontwerp via de mail naar info@sportcreations.nl. Deze unieke band is verkrijgbaar voor € 4,95.

De klant in Beeld

Motorclub Donck uit Wommelgem in Belgie klopte bij ons aan met het verzoek om nekwarmers met clublogo te leveren. Na het verzorgen van een sample bleek de traditionele nekwarmer te kort om functioneel te kunnen gebruiken. Sport Creations heeft direct contact opgenomen met enkele leveranciers en ervoor gezorgd dat speciaal voor de motorclub een nekwarmer is ontwikkeld die10 centimeterlanger is dan gebruikelijk! Bedrukt met het clublogo leidde dit tot onderstaand resultaat en een tevreden klant.

FC Lisse heeft ook dit seizoen weer vele kampioenselftallen. Om dit op een originele manier te vieren en elke speler van een leuk presentje te voorzien is aan ons gevraagd om speciale Kampioens-Stayz te produceren. Deze Stayz zijn voorzien van het clublogo en bijbehorende tekst. Goed voor de uitstraling maar ook zeer functioneel.Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK