NIEUWSBRIEF

Stayz sokophouders en (RESPECT) aanvoerdersbanden zonder verzendkosten!

19-02-2013

Aanbieding

Het creëren van je eigen aanvoerdersband is erg populair. Speciaal voor bezoekers van VoetbalPrimeur en lezers van onze nieuwsbrief biedt Sport Creations de volgende actie aan. Bij een bestelling vanaf € 30,- ontvang je kosteloos een zweetbandje (verschillende kleuren verkrijgbaar) bedrukt met clublogo of naam.

Maar er is meer. Zo heb je nu al een duo-set van twee paar bedrukte Stayz of aanvoerdersbanden voor maar € 15,-!

Er zijn drie verschillende combinaties mogelijk:

1. Twee paar Stayz

2. Twee aanvoerdersbanden

3. Één paar Stayz en één aanvoerdersband

Creëer jouw ontwerp op de website van Sport Creations en bestel snel! Na bestelling kunt u de opdruk doorgeven via info@sportcreations.nl. Je ontvangt dezelfde dag nog reactie.

Lezers van VoetbalPrimeur en van deze nieuwsbrief betalen geen verzendkosten. Voer de actiecode Voetbalprimeur in en geniet van deze korting!

   

Voetbalprimeur

Sport Creations werkt nauw samen met de bekende voetbalwebsite www.voetbalprimeur.nl. Deze week is er wederom een speciale actie waarmee je voor heel je team Stayz sokophouders kunt winnen. Surf snel via deze link naar hun facebooksite en doe mee aan deze actie! http://www.facebook.com/#!/Voetbalprimeur

Wil jij met je voetbalteam professioneel voor de dag komen? Dat kan! In samenwerking met Sport Creations (www.sportcreations.nl) geeft VoetbalPrimeur deze week aan tien teams met naam en/of clublogo bedrukte Stayz en één aanvoerdersband weg...

Toernooiprijzen

Ook voor toernooiprijzen bent u bij Sport Creations aan het juiste adres. Of het nou om de traditionele bekers en medailles gaat of als u juist op zoek bent naar een zeer origineel artikel, wij zijn van alle markten thuis en kunnen snel schakelen. Informeer eens naar de verschillende mogelijkheden via info@sportcreations.nl.

 

Leuke foto van de prijsuitreiking bij het KidsClubtoernooi Sparta Rotterdam 125 jaar! Iliass Bel Hassani reikt de door Sport Creations geleverde medailles uit aan spelertjes van NAC Breda en Excelsior Rotterdam.

Sport Creations nieuwe sponsor Beachsoccer SAMBA Lansingerland.

Beachsoccer Lansingerland is in 2011 ontstaan door een grote groep vrienden die in de zomerperiode graag een balletje gingen trappen. Hierdoor is het idee ontstaan om eens te kijken naar de mogelijkheden om te spelen in een beachsoccer competitie.

Na een goed gesprek met Holland Beachsoccer hebben zij onverwacht een uitnodiging gekregen om te starten in de Super League Beachsoccer. Dit is het hoogste niveau beachsoccer in Nederland. Door het wegvallen van een team kregen ze de kans om in te stromen. Deze kans hebben ze aangenomen en meegestreden in de Super League. In het eerste seizoen gooiden ze direct hoge ogen door maar 1x te verliezen in de competitieronde en zo een plek te bemachtigen in de Playoffs voor het Landskampioenschap. In deze playoffs heeft Lansingerland het gered tot de finale waar ze helaas verloren na strafschoppen.

Sport Creations is trots op deze samenwerking en wenst de ploeg heel veel succes in het aankomende seizoen. Meer informatie kunt u terugvinden via http://www.beachsoccerlansingerland.nl/

 

KNVB gaat opnieuw met clubs praten over respect

De KNVB heeft dinsdag de belangenorganisaties die hun handtekening gezet hebben onder het 'Handvest betaald voetbal' opnieuw uitgenodigd voor een gesprek. De bond wil graag met de partijen om tafel om te spreken over de uitvoering van de gemaakte afspraken en de ontstane onrust.

Bij Sport Creations zijn we van mening dat we veel beter met elkaar kunnen laten zien waar we voor staan in plaats van weer een praatronde. Om die reden blijven wij de speciale RESPECT-aanvoerdersbanden aanbieden waarmee u perfect uit kunt dragen dat we klaar zijn met het geweld op en rond de velden. De banden zijn in elke gewenste kleur en voorzien van uw eigen clublogo te bestellen.

 Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK