NIEUWSBRIEF

Bestel je gratis Stayz sokophouders

11-03-2013

In samenwerking met de bekende site Voetbalprimeur.nl hebben wij een actie opgezet waarbij de lezers van deze site gratis Stayz sokophouders kunnen bestellen. Uiteraard willen wij ook onze trouwe nieuwsbrieflezers mee laten profiteren van deze actie

Bestel je GRATIS Stayz sokophouders met clublogo en/of naam bij Sport Creations

Stayz sokophouders zijn gemaakt van een honderd procent elastische strakke band, van zeer hoge kwaliteit, die om de kous geplaatst kan worden aan de onderkant van de scheenbeschermer.

Het resultaat spreekt voor zich: geen last meer van afzakkende kousen en scheenbeschermers. Stayz zijn bovendien steeds weer opnieuw te gebruiken.

In de webshop kunnen Voetbalprimeur en Sport Creations fans een gratis paar Stayz sokophouders met opdruk van eigen clublogo, sponsor of naam bestellen tegen alleen de verzendkosten. (Maximaal één per klant)

De bedrukking voor de Stayz sokophouders kan opgestuurd worden naar info@sportcreations.nl

Stayz op maat

Stayz sokophouders zijn verkrijgbaar in de standaard kleuren zwart of wit. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om de Stayz naar wens te laten bedrukken. Te denken valt bijvoorbeeld aan uw clubkleuren, sponsornaam of logo! Stayz zijn leverbaar in drie maten: small, medium en large.

Small is voor pupillen tot en met de E-elftallen, vanaf de D-elftallen tot aan de senioren wordt er vaak voor medium gekozen en large is voor de seniorelftallen.

Inmiddels worden Stayz door sportclubs in het hele land gebruikt. Ook hockeyclubs binnen de hoofdklasse gebruiken Stayz. Daarnaast maken voetbalclubs uit het betaalde voetbal, zoals de jeugdopleidingen van Sparta Rotterdam en ADO Den Haag gebruik van Stayz. Natuurlijk zijn de Stayz ook op vele amateurvelden te vinden.

Het creëren van je eigen unieke Stayz is erg populair.

Creëer jouw ontwerp op de website van Sport Creations en bestel snel!

Bij een bestelling op www.sportcreations-shop.nl vanaf € 25,- ontvang je een gratis zweetbandje bedrukt met clublogo (in verschillende kleuren verkrijgbaar). Leuk om cadeau te doen of om zelf te dragen net als bijvoorbeeld PSV-speler Jetro Willems.

 

Twee bedrukte aanvoerdersbanden

Ook voor de aanvoerdersbanden weer een leuke actie. Het seizoen zit er bijna op maar daarna is het weer tijd voor alle toernooien. Zorg dat je voorbereid bent en bestel speciale toernooibanden! Creëer nu je persoonlijke aanvoerdersband met eigen logo/tekst!

Ideaal om als aanvoerder/captain met meer uitstraling op het veld te lopen
Deze aanvoerdersband is gemaakt van een zachte rekbare polyester stof. Hierdoor past hij zich goed aan en zit comfortabel om elke arm.

De aanvoerdersband 8 cm breed en is gemaakt uit 1 stuk stof.
De logo's worden met zeer hoge kwaliteit in de stof zelf bedrukt, hierdoor blijven ze dus lang mooi en vervagen ze niet met het wassen bijvoorbeeld.

De Sport Creations aanvoerdersband is verkrijgbaar in 2 maten: Junior en Senior

 

Toernooien

De traditionele toernooien naderen snel. Een periode waarin u als vereniging heel veel te regelen hebt. Zou het niet ideaal zijn als u een gedeelte van die zaken uit handen kunt geven? Sport Creations verzorgt alle mogelijke prijzen en goodies voor uw toernooi. Of het nou om 1 puntvaan of om 100 medailles gaat....wij zorgen ervoor dat u voor een scherpe prijs en op tijd kunt beschikken over kwalitatief goede producten. Interesse? Neem contact met ons op via info@sportcreations.nl en wij stellen met veel plezier een mooi voorstel voor u op.

 

 Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK