NIEUWSBRIEF

Sportieve Paasdagen

29-03-2013

De temperatuur wil nog niet echt stijgen, maar toch staan er weer veel sportwedstrijden op het programma komend weekend. Zelfs de eerste toernooien van het jaar staan gepland tijdens de Paasdagen. In deze nieuwsbrief, zoals jullie gewend zijn van Sport Creations, een aantal leuke nieuwtjes en natuurlijk ook scherpe aanbiedingen!

Geen verzendkosten!


Een klein voordeeltje voor de vaste klanten van Sport Creations. Bestel voor maandag 8 april en betaal geen verzendkosten met de volgende kortingscode;
Paasdagen

Deze korting geldt niet alleen in de webshop van Sport Creations, maar ook in de webshop van Casual Creations. Hier vindt je leuke casual kleding en daarnaast is het ook mogelijk om een offerte  op te vragen om shirts, polo’s, jassen, handdoeken of welke soort textiel ook te bedrukken.

 

(Bijna) alles is mogelijk, voor een zeer scherpe prijs!

Scheenbeschermers met eigen bedrukking


Sinds een aantal maanden is het bij Sport Creations mogelijk om je eigen scheenbeschermers te bedrukken. Op steeds meer hockey- en voetbalvelden zijn de scheenbeschermers met bedrukking te vinden.

Als trouwe klanten van Sport Creations krijgen jullie tijdelijk nog een extra korting op de bedrukte scheenbeschermers. Betaal geen 19,95 euro, maar tijdelijk maar 12,50 euro per paar scheenbeschermers!

De bedrukking voor de scheenbeschermers kan je na je bestelling, samen met je ordernummer, doorgeven via info@sportcreations.nl

Mocht je voor je hele team of club willen bestellen, dan kan je ook een offerte aanvragen. Leuk item voor in de clubwebshop!

 

Evenementen- en toernooiaanvoerdersbanden


In de afgelopen maanden heeft Sport Creations al diverse toernooien en evenementen mogen voorzien van speciale toernooi- en evenementenaanvoerdersbanden. Deze banden zijn full colour te bedrukken, met desgewenst per band bedrukking van naam, teamnaam of foto mogelijk.

Informeer bij ons voor een scherpe offerte en de mogelijkheden om alle deelnemers te voorzien van deze unieke banden!

Hieronder foto’s van aanvoerdersbanden voor de trainingsmiddag van KidsClub de Spartaantjes. De kinderen werden per team verdeeld en alle spelers konden op deze manier de kinderen ook bij hun naam aanspreken en misschien wel het belangrijkste, de kinderen vonden de banden erg stoer!

 

Mini-kit of mini-tenue


Deze week heeft Sport Creations mooie mini-kits mogen leveren aan VV Rockanje. Zou je van je eigen vereniging ook een
shirt in de auto of thuis willen ophangen? Neem dan contact op via info@sportcreations.nl voor een scherpe offerte!

 

Sportprijzen


De komende maanden staan weer in het teken van verschillende toernooien. Sport Creations is voor jullie het ideale adres om bekers, medailles, vaantjes of andere toernooi-items te bedrukken.

Deze bekers heeft Sport Creations geleverd voor een voetbaltoernooi bij Sparta Rotterdam met o.a. de bekende darters Raymond van Barneveld (Barney) en Andy Fordham (The Viking).

RESPECT aanvoerdersbanden


Het is bij Sport Creations nog steeds mogelijk om RESPECT aanvoerdersbanden te bestellen. Deze RESPECT aanvoerdersbanden kunnen worden voorzien van het clublogo en/of eventueel naam.

De banden zijn in alle kleuren te bestellen en te leveren in de maat junior en senior.
Er kan vrijblijvend een (digitaal) voorbeeld van een RESPECT band worden opgevraagd via info@sportcreations.nl

Bij bestelling van 2 duo pack’s Premier Socktape ontvangt u gratis een RESPECT aanvoerdersband bedrukt met clublogo.

Alvast veel sportplezier tijdens het komende voetbalweekend! Mochten jullie tips voor nieuwe producten hebben of een vraag hebben over één van onze producten, dan kan er een e-mail worden verzonden naar info@sportcreations.nl

Trouwens de oudste profclub van Nederland, Sparta Rotterdam, viert a.s. maandag haar verjaardag! De club bestaat 125 jaar. Het mooie Sparta shirt is bij ons in de webshop te koop voor 25 euro. Bij bestelling, bedrukken we dit shirt gratis met eventuele naam en/of rugnummer.Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK