NIEUWSBRIEF

Leuke en betaalbare gadgets voor toernooien en evenementen

14-05-2013

Toernooien en evenementen


Bij steeds meer toernooien en evenementen wordt er gebruik gemaakt van de speciale aanvoerdersband van Sport Creations. De aanvoerdersbanden zijn full color te bedrukken in elke kleur, met logo’s, foto’s, teamnamen en daarnaast ook de namen van de deelnemers van de evenementen. Ook kunnen de aanvoerdersbanden goed gebruikt worden om de vrijwilligers, barmedewerkers, EHBO of andere mensen te onderscheiden op een evenement of toernooi.Indien jullie besluiten om de aanvoerdersbanden te gaan gebruiken bij een evenement of toernooi, dan heeft Sport Creations NU een wel heel speciale actie. Bij aanschaf van minimaal 100 aanvoerdersbanden voor een toernooi of evenement, zorgt Sport Creations volgend seizoen gratis voor de speciale wedstrijd-aanvoerdersbanden voor het eerste elftal van de club.

Naast de aanvoerdersbanden, verzorgt Sport Creations ook shirts, knuffelberen, vaantjes, lintjes, bekers of andere gadgets voor jullie evenement of toernooi.

Ook voor toernooiprijzen bent u bij Sport Creations aan het juiste adres. Of het nou om de traditionele bekers en medailles gaat of als u juist op zoek bent naar een zeer origineel artikel, wij zijn van alle markten thuis en kunnen snel schakelen. Informeer eens naar de verschillende mogelijkheden via info@sportcreations.nl.

 

Leuke foto van de prijsuitreiking bij het KidsClubtoernooi Sparta Rotterdam 125 jaar! Iliass Bel Hassani reikt de door Sport Creations geleverde medailles uit aan spelertjes van NAC Breda en Excelsior Rotterdam.

Wedstrijd-Aanvoerdersbanden


Steeds meer verenigingen stappen over van de traditionele aanvoerdersband met de grote C naar een unieke wedstrijdband. Deze wedstrijdband kan worden voorzien van de logo’s van beide opponenten, de wedstrijddatum en alles wat er nog meer gewenst is. Zo speel je elke wedstrijd met een collectors item.

Door de eenmalige opmaak is de band uiterst geschikt om na de wedstrijd te veilen voor het goede doel of de clubkas. De band kan ook als uniek aandenken uitgereikt worden aan de wedstrijdsponsor of aan de pupil van de week. Meerdere clubs, waaronder vele BVO’s (uit binnen- en buitenland) gingen u al voor. Neem snel contact met ons op via info@sportcreations.nl om ook voor uw vereniging wedstrijdbanden te bestellen.

Indien de club besluit om in het nieuwe seizoen gebruik te maken van de wedstrijd-aanvoerdersbanden, dan ontvangt de club als cadeau de wedstrijd-aanvoerdersbanden voor de uitwedstrijden van het eerste elftal cadeau van Sport Creations!

 

Stayz in full color

De laatste tijd krijgen wij steeds meer vraag naar volledig bedrukte Stayz. Deze vraag komt mede door een wijziging van de reglementen van de KNVB waarbij het voor alle voetballers van vertegenwoordigende elftallen verplicht is om accessoires over de sokken in dezelfde kleur te dragen.

Deze regel geldt niet voor alle amateurvoetballers maar, mede geïnspireerd door de profs, zijn de full color Stayz steeds vaker te zien op de velden. Wij spelen hier uiteraard graag op in en bieden de Stayz in alle mogelijke kleuren aan. 

Kijk dus goed naar de kleur kousen die jouw club draagt en bestel ook je sokophouders in dezelfde kleur.
Bij 10 paar Stayz in full color ontvangt u 1 gratis aanvoerdersband.

 

Eigen clubshop?

Als je als sportvereniging geen incidentele bestellingen bij ons wilt doen, maar op regelmatige basis, dan kun je nu kiezen voor de eigen clubshop. Dit houdt in, dat clubleden via internet gemakkelijk tenues, schoenen, Stayz en aanvoerdersbanden kunnen bestellen, bedrukt met het logo van de vereniging. Dit is slechts een kleine greep uit de ontelbare hoeveelheid mogelijke fanproducten die wij verzorgen. Denk onder andere ook aan sjaals, vlaggen, mutsen, minikits etcetera. Niet alleen wordt jullie hiermee een deel van het werk uit handen genomen, ook krijgt iedereen een professionele uitstraling doordat alle leden er hetzelfde uitzien. Bovendien zullen wij de promotie van de webshop verzorgen, zoals de advertenties voor op de website, e-mails naar de leden, posters et cetera.

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op via info@sportcreations.nl of op telefoonnummer 06-55171473. Je kan jullie wensen kenbaar maken aan één van onze medewerkers. De clubshop zal van begin tot het eind met de club besproken worden, evenals de promotiemogelijkheden en andere zaken. Op die manier creëren we samen een webshop die aan jullie wensen voldoet, maar worden de werkzaamheden door ons gedaan.

Voordeel voor uw vereniging?

Bij Sport Creations werken we met een speciaal bonussysteem voor alle aankopen die uw leden doen. Door gebruik te maken van actiecodes registreren wij alle aankopen die in onze webshop gedaan worden. Wij registreren deze aankopen in een termijnoverzicht (kwartaal, halfjaar of jaar). Aan elk product in onze webshop koppelen wij een speciaal bonuspercentage voor de vereniging. Dit betekent overigens niet dat wij onze prijzen verhogen, deze blijven net zo scherp als voorheen. Op deze wijze zorgen we voor wederzijdse betrokkenheid en kunnen we er samen voor zorgen dat uw leden er goed verzorgd bijlopen tegen een scherpe prijs, maar zorgen we ook voor extra inkomsten voor de vereniging. Deze extra inkomsten kunt u dan weer gebruiken voor leuke activiteiten voor de leden.

Aarzel dus niet langer en kies voor gemak, met jullie eigen clubshop!Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK