NIEUWSBRIEF

Summertime

14-06-2013

Aanbiedingen

Twee bedrukte aanvoerdersbanden voor slechts € 15,00. U kunt twee verschillende ontwerpen aanleveren

 

1 bedrukte aanvoerdersband en 1 paar Stayz sokophouders voor slechts € 15,00

 

Bedrukte slippers voor slechts € 14,95 

Coen Moulijn Memorial Cup

Alle 64 deelnemende teams ontvingen deze gave aanvoerdersband om de Coen Moulijn Memorial Cup mee te spelen....gezien de vele vragen naar meer banden tijdens de dag een zeer geslaagd collectorsitem!

 

Ben je nog op zoek naar een origineel item voor een toernooi of een evenement? Neem even contact met ons op via info@sportcreations.nl zodat we samen naar de verschillende mogelijkheden kunnen kijken.

Daarnaast is het altijd erg leuk om bij een evenement aanwezig te kunnen zijn met een kraam. Een kraam zorgt voor wat extra vertier waardoor uw evenement meer uitstraling krijgt en gasten graag terugkomen. Wij denken hierin graag met u mee.

Merchandising

Gave truien mogen bedrukken voor deze muzikanten! Al jaren zeer actief in Afrika, inmiddels ook Frankrijk en Belgie veroverd en ze zijn nu bezig met een opmars in Nederland. De truien zijn gelijk gebruikt voor mooie promotiefoto's.

Uiteraard is het ook mogelijk om een mooie merchandisinglijn voor uw vereniging op te zetten met casual kleding. Uw club wordt op die manier gepromoot en leden voelen nog meer binding met de club. Op www.casualcreations.nl kunt u enkele aansprekende voorbeelden van onze mogelijkheden zien. Wij produceren alles in eigen huis en al vanaf 1 stuk. Op die manier is een merchandisinglijn ook nog perfect te personaliseren.

 

Zomer

Na enkele aarzelingen lijkt het er nu dan toch echt op dat de zomer in aantocht is. Binnenkort beginnen de schoolvakantie weer en vliegt een groot gedeelte van Nederland richting de Costa’s. Sport Creations kan een aantal leuke zomerproducten leveren. Zo zijn onze bedrukte slippers een zeer groot succes en leveren we sinds kort ook handdoeken met bedrukking. Surf snel naar onze webshop voor nog veel meer leuke zomerproducten.

 

 

 Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK