NIEUWSBRIEF

Sport Creations, uw betrouwbare Toernooipartner

14-05-2012

Beste {literal}{$username}{/literal},

Vanaf 9 juni aanstaande kleurt Nederland weer volledig oranje! Onze nationale trots gaat die dag tegen de Denen de eerste stap richting de finale van het Europees Kampioenschap voetbal zetten. Wie herinnert zich niet de weken durende oranje saamhorigheid van het WK in Zuid-Afrika. In steeds meer winkels liggen de verschillende oranje fanproducten alweer in de schappen. Ook Sport Creations heeft een aantal leuke items geselecteerd. Uniek hieraan is dat elk item al vanaf één stuk te personaliseren is. Gaat u met heel de vereniging de wedstrijden bekijken en bent u ook op zoek naar een origineel item, waarbij de kans nihil is dat u 100 anderen met hetzelfde product ziet, neemt u dan een kijkje in onze webshop: www.sportcreations-shop.nl/oranje. Maak gebruik van actiecode EK2012 en ontvang als trouwe Sport Creations relatie tijdelijk een korting van 10% op al onze Oranje-producten.

Speciale EK-aanbieding nummer 1

Oranje T-shirts met opdruk van uw eigen tekst voor slechts € 5,95. Mail het aantal, uw NAW-gegevens, de ma(a)t(en) en de gewenste opdruk naar info@sportcreations.nl onder vermelding van Oranje actie. 

Speciale EK-aanbieding nummer 2 

Unieke aanvoerdersbanden met uw clublogo en een eigen ontwerp om onze jongens te ondersteunen. De aanvoerdersbanden zijn in elke kleur te bedrukken. Compleet met eigen ontwerp en tekst. Tijdelijk verkrijgbaar voor € 5,00 per aanvoerdersband. Stuur een mail naar info@sportcreations.nl onder vermelding van EK Aanvoerdersbanden Clublogo voor meer informatie of om ze gelijk te bestellen.

Toernooibanden

Steeds meer clubs zijn voor alle toernooien op zoek naar een leuk alternatief voor de traditionele vaan. Speciaal hiervoor heeft Sport Creations de toernooi-aanvoerdersbanden ontwikkeld. Deze banden kunnen bedrukt worden met het toernooilogo, logo van de deelnemende vereniging, datum en een tekst en zijn al verkrijgbaar vanaf € 5,95 per stuk. Informeer bij grotere aantallen via info@sportcreations.nl!  

Sportprijzen

Ook voor alle andere sportprijzen bent u bij Sport Creations aan het juiste adres! Van bekers tot medailles en van vaantjes tot erelinten. Wij hanteren scherpe prijzen en kunnen ook op het laatste moment nog leveren. Door een uitgebreid netwerk van leveranciers zijn wij altijd in staat u van dat ene speciale op maat gemaakte product te bedienen. 

Klant in beeld

FC Lisse heeft ook dit seizoen weer vele kampioenselftallen. Om dit op een originele manier te vieren en elke speler van een leuk presentje te voorzien is aan ons gevraagd om speciale Kampioens-Stayz te produceren. Deze Stayz zijn voorzien van het clublogo en bijbehorende tekst. Goed voor de uitstraling maar ook zeer functioneel.

 

 Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK