NIEUWSBRIEF

Sport Creations Voordeel

4-11-2013

Kou en neerslag....alle reden om lekker binnen te blijven en op de computer te speuren naar leuke voordeeltjes. Deze nieuwsbrief staat er in ieder geval weer bol van!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, deze gehele maand betaalt u geen verzendkosten voor al uw bestellingen via sportcreations-shop.nl. Zeker met de feestdagen weer voor de deur is elk voordeel mooi meegenomen. surf dus snel naar onze webshop en laat u verrassen door het grote aanbod en de voordelige prijzen. Voor ieder wat wils en ook heel veel leuke schoencadeautjes! Maak gebruik van actiecode "november"

Wedstrijdband

Naast bekende clubs zoals Sparta Rotterdam, Heracles Almelo en Fortuna Sittard zijn er nog veel meer verenigingen in de voetbal- en hockeywereld die elke wedstrijd met een unieke aanvoerdersband spelen. Naast de uitstraling kan dit de vereniging nog veel meer leuke extra's opbrengen. Zo veilt Fortuna elke wedstrijdband en wordt de band bij Sparta aan de wedstrijdsponsor uitgereikt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? info@sportcreations.nl.

 

Wintermuts

een zwarte of een witte? Logo of tekst? Met dit weer is een mooie wintermuts geen overbodige luxe. Tijdelijk zeer scherp geprijsd voor slechts € 7,50. Ook leuk om cadeau te doen!

 

Rompertje

Weet je ook nooit wat je moet geven als je op kraamvisite gaat? Combineer het nuttige met het leuke en geef een gepersonaliseerd rompertje cadeau. Of je er nou een tekst, het logo van je favoriete club of je eigen foto op wilt....alles kan bedrukt worden en dat voor slechts € 7,50. Maak gebruik van actiecode "november" en het rompertje wordt gratis naar je opgestuurd.

 

Bestellingen van de laatste tijd

Voortaan zullen wij een klein overzicht geven van leuke bestellingen die we de laatste tijd hebben mogen ontvangen.

 

 

Facebook

Op onze facebookpagina kun je nog veel meer leuke foto's terugvinden. Wij proberen elke dag een leuke bestelling te showen.Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK