NIEUWSBRIEF

Voordeel!

4-02-2014
Bedrukte aanvoerdersbanden

Niet alleen in de voetballerij, maar ook bij steeds meer andere sporten vinden jullie de aanvoerdersbanden van Sport Creations terug. Ideaal om leuk gekleed naar een feest zoals carnaval te gaan, met het oog op het WK of misschien wel op sneeuwvakantie in het buitenland?
Als klant van Sport Creations profiteren jullie nu tijdelijk van deze scherpe aanbieding en betalen jullie maar 5 euro per aanvoerdersband. De enige manier om deze aanvoerdersband te bestellen is door een e-mail te sturen naar info@sportcreations.nl met daarin het aantal, de maat en het gewenste ontwerp. Deze speciale ledenaanbieding geldt niet in de webshop en is te gebruiken tot en met 1 maart 2014.

 

Wedstrijd aanvoerdersbanden

Voor de tweede seizoenshelft heeft Sport Creations een speciale actie. Bestel nu voor jullie resterende thuis- en/of uitwedstrijden de speciale wedstrijdaanvoerdersbanden en betaal als actieprijs maar 5 euro per aanvoerdersband. Dit is alleen geldig indien het wedstrijdaanvoerdersbanden zijn en bij een minimale oplage van 5 stuks.
De wedstrijdaanvoerdersbanden kunnen voorzien worden van de clubkleuren, de logo’s van jullie voetbalclub en de tegenstander en daarnaast is ook een speciale club- of elftalkreet nog mogelijk.

 

Ook de RESPECT-aanvoerdersbanden met clublogo en in elke kleur zijn nog steeds te bestellen voor de lage prijs van 4,95 euro per stuk. Nu zelfs zonder verzendkosten bij gebruikmaken van de actiecode; Voetbalprimeur

 

Stayz sokophouders in elke kleur met clublogo/naam

Toe aan een nieuw paar Stayz sokophouders? Bij bestelling van minimaal 10 paar Stayz sokophouders met clublogo/naam, in elke gewenste kleur mogelijk, betaalt u geen 9,95 euro per paar, maar slechts 4,95 euro per paar.
Het ontwerp maakt Sport Creations voor jullie kosteloos op. Leuk als cadeau voor het team, bij een toernooi of misschien wel om te verkopen bij je eigen voetbalclub? Bestellen kan via info@sportcreations.nl

 

Tape om kousen een probleem? Wij hebben de oplossing!

Een toenemend aantal spelers gebruikt grote hoeveelheden tape aan de buitenkant van de kousen. Door de witte tape gaan sokken er anders uit zien waardoor de kous kan lijken op die van de tegenstander. Dit kan verwarring veroorzaken, met name voor assistent- scheidsrechters. Dit is althans de mening van de KNVB.

De voetballers zelf kijken hier heel anders naar, maar als de KNVB vindt dat er niet meer met afwijkende tape gespeeld mag worden en alleen nog maar met dezelfde kleur tape als de kous, dan moet er een oplossing gevonden worden. De kleur van de tape moet hetzelfde als de kous en dat kan! Een innovatief bedrijf zoals Sport Creations heeft daar natuurlijk iets op gevonden.

Een elastieken band die makkelijk om de enkel gedaan kan worden. Deze banden worden ook wel Stayz genoemd. De Stayz zijn van hoogwaardig materiaal en gaan lang mee. De witte elastieken banden kunnen bedrukt worden met alle kleuren, het logo van de vereniging of de naam van de speler.

Ze zijn dus in alle kleuren te bestellen en ze kunnen op elke manier bedrukt worden

De Stayz zijn per paar te bestellen maar ook in een grotere hoeveelheid. Bij een grote hoeveelheid  zijn de Stayz ook nog voor een zeer voordelige prijs verkrijgbaar!

Heeft u interesse? Bekijk dan onze website www.sportcreations.nl of mail naar info@sportcreations.nlGeen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK