NIEUWSBRIEF

Actie RESPECT aanvoerdersbanden

2-03-2014

Meer dan een jaar geleden is Sport Creations gestart met de verkoop van de RESPECT aanvoerdersbanden. Een mooi statement tegen geweld op het voetbalveld en in onze maatschappij. Een overweldigend aantal aanvoerdersbanden zijn het afgelopen jaar verkocht en daar willen we de clubs mee belonen.
In de maand maart kosten daarom de RESPECT aanvoerdersbanden met jullie clublogo en eventueel teamnamen erop nu maar 3,- euro per stuk. Eventueel kan er ook een sponsor op de aanvoerdersbanden bedrukt worden en ze zijn in elke clubkleur te verkrijgen. RESPECT dient ten allen tijden aanwezig te zijn op de sportvelden.

 


Bestellen kan via onze webshop. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@sportcreations.nl of bellen met Erwin Holleman via telefoonnummer 06-55171473. De eerste vijfentwintig bestellingen ontvangen na bestelling een drietal paar gratis Stayz sokophouders met opdruk op om te testen.

TOERNOOIEN

Bij steeds meer toernooien en evenementen wordt er gebruik gemaakt van de speciale aanvoerdersband van Sport Creations. De aanvoerdersbanden zijn full color te bedrukken in elke kleur, met logo’s, foto’s, teamnamen en daarnaast ook de namen van de deelnemers van de evenementen. Ook kunnen de aanvoerdersbanden goed gebruikt worden om de vrijwilligers, barmedewerkers, EHBO of andere mensen te onderscheiden op een evenement of toernooi.

 

Indien jullie besluiten om de aanvoerdersbanden te gaan gebruiken bij een evenement of toernooi, dan heeft Sport Creations NU een wel heel speciale actie. Bij aanschaf van alle medailles of/en bekers via Sport Creations voor jullie toernooi ontvangt de club 10 gratis toernooibanden van Sport Creations.
Naast de aanvoerdersbanden, verzorgt Sport Creations ook shirts, knuffelberen, vaantjes, lintjes, bekers of andere gadgets voor jullie evenement of toernooi.
Ook voor vaantjes of prijzen bent u bij Sport Creations aan het juiste adres. Of het nou om de traditionele bekers en medailles gaat of als u juist op zoek bent naar een zeer origineel artikel, wij zijn van alle markten thuis en kunnen snel schakelen en leveren. Informeer eens naar de verschillende mogelijkheden via info@sportcreations.nl.

Sport Creations op jullie toernooi

In de komende maanden zal Sport Creations ook een groot aantal toernooien bezoeken met speciale artikelen voor clubs die op de toernooien spelen en natuurlijk ook diverse leuke WK-producten. Bij elk toernooi waar Sport Creations mag staan, heeft Sport Creations ook een leuk voorstel voor de club.
Informeer snel bij ons voor de mogelijkheden via info@sportcreations.nl en fleur jullie toernooi op met een leuke stand voor de voetballers!

GRATIS TESTPAKKET VAN SPORT CREATIONS

In het afgelopen jaar heeft Sport Creations vaak de vraag gekregen of we een sample pakket konden leveren met daarin de mogelijkheden voor clubs. Dit sample pakket leveren we kosteloos aan de club, met daarbij ook de bijbehorende prijzen van de producten. Een voetbalclub kan al snel meer dan 200 euro verdienen voor de club per maand. En welke voetbalclub wil dit niet in deze tijd? Investeren in onze producten is niet nodig, vandaar dat het ook geheel risicoloos is voor de clubs.
Willen jullie ook leuke en met logo, naam en/of nummer bedrukte producten voor jullie leden verkopen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een sample pakket aan te vragen via info@sportcreations.nlGeen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK