NIEUWSBRIEF

Verdien zonder investeringen geld voor de clubkas!

25-03-2014

Verdien zonder investeringen geld voor de clubkas!

Bovenstaande introductie is geen grap! Het is mogelijk om zonder investeringen geld te verdienen voor de clubkas. Steeds meer clubs verkopen unieke gepersonaliseerde fanproducten van Sport Creations in de kantine en via de website. Op deze manier is het mogelijk om per maand een mooi extra bedrag te verdienen voor de club.

Dit aanbod geldt voor de volgende items:
- Bedrukte aanvoerdersband
- Bedrukte RESPECT band
- Bedrukte Stayz sokophouders
- Bedrukte (winter)muts
- Bedrukte zweetbandjes
- Bedrukte fanshawls
- Bedrukte warmloopshirts

Deze items kunnen allemaal bedrukt worden met logo van de club en eventueel toevoegingen zoals nummer en spelersnaam. Ook de sponsor kan er prima op bedrukt worden.
Informeer snel naar de mogelijkheden bij Sport Creations voor een leuke samenwerking!

 

Nieuwsgierig om een clubwebshop te starten?


Kijk snel op gemini.biedmeer.nl voor de webshop van deze korfbalvereniging uit Gouda en volg met jullie club.

 

Gratis toernooibanden bij Sport Creations *

Bij steeds meer toernooien en evenementen wordt er gebruik gemaakt van de speciale aanvoerdersband van Sport Creations. De aanvoerdersbanden zijn full color te bedrukken in elke kleur, met logo’s, foto’s, teamnamen en daarnaast ook de namen van de deelnemers van de evenementen. Ook kunnen de aanvoerdersbanden goed gebruikt worden om de vrijwilligers, barmedewerkers, EHBO of andere mensen te onderscheiden op een evenement of toernooi. 

*Indien jullie besluiten om de aanvoerdersbanden te gaan gebruiken bij een evenement of toernooi, dan heeft Sport Creations NU een wel heel speciale actie. Bij aanschaf van alle medailles of/en bekers via Sport Creations voor jullie toernooi ontvangt de club 10 gratis toernooibanden van Sport Creations.

Naast de aanvoerdersbanden, verzorgt Sport Creations ook shirts, knuffelberen, vaantjes, lintjes, bekers of andere gadgets voor jullie evenement of toernooi.

Ook voor vaantjes of prijzen bent u bij Sport Creations aan het juiste adres. Of het nou om de traditionele bekers en medailles gaat of als u juist op zoek bent naar een zeer origineel artikel, wij zijn van alle markten thuis en kunnen snel schakelen en leveren. Informeer eens naar de verschillende mogelijkheden via info@sportcreations.nl.

 

Product in actie

Van alle gepersonaliseerde producten die wij leveren maken we een productfoto voor ons eigen archief. Erg leuk, maar nog veel leuker zijn de actiefoto's die we zo nu en dan opgestuurd krijgen!

Stuur ons een actiefoto van jouw bestelling en maak kans op een uitgebreid oranjepakket! Elke maand wordt de foto van de winnaar gepubliceerd in onze nieuwsbrief. Wil je ook kans maken? Stuur jouw actiefoto naar info@sportcreations.nl onder vermelding van je ordernummer. Posten op Facebook of Twitter (@Sport_Creations) mag uiteraard ook!

 

 


 Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK