NIEUWSBRIEF

Bespaar kosten voor de club met Stayz sokophouders!

3-04-2014

Bespaar kosten voor de club en zorg voor nog meer uitstraling met de STAYZ sokophouders!

Nieuwsgierig geworden n.a.v. bovenstaande kop? Sport Creations heeft de oplossing om het gebruik van tape bij jullie op de club tegen te gaan. Sport Creations heeft de afgelopen jaren de Stayz sokophouders ontwikkeld en steeds verder verbeterd. Op dit moment spelen er veel prof- en amateurvoetballers naar volle tevredenheid mee.

De voordelen van de Stayz sokophouders: - De kosten lopen terug, aangezien niet elke wedstrijd meer getaped hoeft te worden. - De sokken hebben een veel langere levensduur, want de Stayz sokophouders zijn dichte bandjes die geen slijtage aan de sokken opleveren - Een mooie uitstraling van de club en de speler door de bedrukking op de Stayz sokophouders van logo, naam en eventueel nummer of logo - De Stayz sokophouders kunnen minimaal een half voetbalseizoen gebruikt worden.
Normaal kosten de Stayz sokophouders 7,50 euro, maar in de maand april heeft Sport Creations een speciale aanbieding, waardoor de Stayz sokophouders maar 2,95 euro per paar kosten (inclusief bedrukking).
Wacht niet te lang en bestel deze Stayz sokophouders! Ze zijn ook ideaal te verkopen in de kantine om een leuke opbrengst voor de vereniging te genereren.


 

Als team allemaal een bedrukt paar Stayz sokophouders winnen?

Stuur dan nu de foto van jouw voetbalelftal door, waarop duidelijk wordt waarom jullie deze Stayz sokophouders van Sport Creations willen winnen. De winnaar wordt op maandag 14 april bekend gemaakt.
Via Facebook of Twitter is het ook mogelijk om de foto op te sturen, tag dan even Sport Creations via #SportCreations op Twitter of @SportCreations op Facebook.


Sport Creations op Business Experience Sparta Rotterdam
Aanstaande zaterdag speelt Sparta Rotterdam de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard op Het Kasteel. Sport Creations is tijdens deze wedstrijd aanwezig met een mooie stand in de Business Lounge van Sparta. Deze dag staat in het teken van de stad Schiedam en hierbij kan Sport Creations natuurlijk niet ontbreken.


Voor deze wedstrijd verloten we via de nieuwsbrief nog 2x2 toegangskaarten op de Business-seats.

Hoe kunnen deze kaarten gewonnen worden? Geef voor a.s. vrijdag 20:00 uur je voorspelling door via info@sportcreations.nl voor de topper in de Jupiler League tussen Willem II en FC Dordrecht. Vermeld hierbij ook in welke minuut het eerste doelpunt gaat vallen.
Zaterdagochtend maken we de twee winnaars bekend via Facebook en Twitter.

Alvast veel succes op de voetbalvelden a.s. zaterdag!Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK