NIEUWSBRIEF

Zomervoordeel

1-08-2014

Wat een prachtig weer tijdens de zomerstop. Alle profclubs zijn inmiddels alweer in training voor het nieuwe voetbalseizoen en ook bij de amateurs zijn een hoop verenigingen alweer begonnen. Om het nieuwe voetbalseizoen goed te beginnen heeft Sport Creations een aantal mooie aanbiedingen die geldig zijn t/m 1 september 2014.

Bedrukte aanvoerdersbanden met clublogo in elk design

Maak nu gebruik van deze aanbieding en betaal voor 50 aanvoerdersbanden, maar 3,95 euro per band (incl. BTW, opmaak- en verzendkosten).

 

Bedrukte Stayz sokophouders met clublogo (en evt. sponsor en spelersnaam)

Eindelijk minder tape op de club, waardoor de voetbalkousen langer mee gaan. Probeer de Stayz tijdens deze zomer uit voor maar 3,50 euro per paar (vanaf 25 paar, incl. BTW, opmaak- en verzendkosten).

 

RESPECT aanvoerdersband

Meer dan een jaar geleden is Sport Creations gestart met de verkoop van de RESPECT aanvoerdersbanden. Een mooi statement tegen geweld op het voetbalveld en in onze maatschappij. Een overweldigend aantal aanvoerdersbanden zijn het afgelopen jaar verkocht en daar willen we de clubs mee belonen.
In de maand augustus kosten de RESPECT aanvoerdersbanden met jullie clublogo en eventueel teamnamen erop nu maar 3,75 euro per stuk. Eventueel kan er ook een sponsor op de aanvoerdersbanden bedrukt worden en ze zijn in elke clubkleur te verkrijgen. RESPECT dient ten allen tijden aanwezig te zijn op de sportvelden.

 

Bestellen van de aanvoerdersbanden en/of Stayz kan door een e-mail te sturen naar info@sportcreations.nl of bellen met Erwin Holleman via telefoonnummer 06-55171473. De eerste vijfentwintig aanvoerdersband-bestellingen ontvangen na bestelling tevens een drietal paar gratis Stayz sokophouders (in alle maten) met opdruk op om te testen. De RESPECT-banden kunnen rechtstreeks via de webshop besteld worden.

Fanartikelen

Indien u fanartikelen bij ons bestelt, dan ontvangt u leuke extra’s. Wij werken met scherpe prijzen en denken graag met de club mee. Bij bestelling boven de; - 100 euro ontvangt u 5 gratis aanvoerdersbanden.

- Bij 250 euro ontvangt u 10 gratis aanvoerdersbanden en 10 paar Stayz sokophouders - Bij 500 euro ontvangt u 10 gratis aanvoerdersbanden en 16 warmloopshirts voor één elftal.

- Bij 1000 euro of meer ontvangt u voor alle jeugd- en seniorenelftallen een gratis aanvoerdersband naar eigen wens

 

 

Verdien zonder investeringen geld voor de clubkas!

Bovenstaande introductie is geen grap! Het is mogelijk om zonder investeringen geld te verdienen voor de clubkas. Steeds meer clubs verkopen unieke gepersonaliseerde fanproducten van Sport Creations in de kantine en via de website. Op deze manier is het mogelijk om per maand een mooi extra bedrag te verdienen voor de club.
Dit aanbod geldt voor de volgende items: - Bedrukte aanvoerdersband - Bedrukte RESPECT band - Bedrukte Stayz sokophouders - Bedrukte scheenbeschermers - Bedrukte muts - Bedrukte zweetbandjes - Bedrukte warmloopshirts
Deze items kunnen allemaal bedrukt worden met logo van de club en eventueel toevoegingen zoals nummer en spelersnaam. Ook de sponsor kan er prima op bedrukt worden. Informeer snel naar de mogelijkheden bij Sport Creations voor een leuke samenwerking!

Het assortiment kan later zonder enig probleem verder uitgebreid worden.


Nieuwsgierig om een clubwebshop te starten? Kijk snel op gemini.biedmeer.nl voor de webshop van deze korfbalvereniging uit Gouda en volg met jullie club.Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK