NIEUWSBRIEF

Feestdagen Knallers

31-10-2014

Afgelopen weekend ging de wintertijd in. Dat betekent dat de feestdagen ook steeds dichterbij komen! Reden om voor Sport Creations een aantal mooie aanbiedingen te doen naar verenigingen en scholen.

Koop nu voor al de leden een (gepersonaliseerd) cadeau bij Sport Creations voor nog geen 5,- euro per persoon. Sport Creations drukt (bijna) alles op alles en denkt ook graag mee bij aanvragen. Geen vraag gaan wij uit de weg!

- Stayz sokophouders met clublogo en naam voor alle voetballers van de club - 3,25 euro incl. BTW per paar (bij afname van minimaal 50 paar)

 
Aanvoerdersband met elke gewenste opdruk - 3,75 euro incl. BTW per stuk (bij afname van 50 feestdagen banden)

 
Zweetbandje met elke gewenste opdruk - 2,00 euro incl. BTW per stuk (bij afname van 50 banden)

 
Katoenen Minishirt van de voetbalclub (met toevoeging van rugnummer en naam) - voor 4,25 per stuk (bij een minimaal aantal van 50 stuks)

 
Bedrukkingen

Steeds meer particulieren, bedrijven, sportclubs, dansscholen en andere winkels weten Sport Creations te vinden. Dit heeft alles te maken met de service en de zeer scherpe prijzen die Sport Creations kan bieden.

Breng ook eens een bezoek aan de winkel op de Hoogstraat 55 in Schiedam om te kijken naar een mogelijke samenwerking of neem telefonisch contact op met Erwin Holleman (06-55171473). Uiteraard kunnen er ook vragen verzonden worden naar info@sportcreations.nl

 

Geen tape, maar Stayz sokophouders
Sinds dat de Stayz sokophouders in 2008 geïntroduceerd zijn in de voetbalwereld hebben al veel clubs de weg naar ons weten te vinden. Steeds meer clubs verbieden het tape en stappen over op de Stayz sokophouders.

Wilt u ook besparen op de kosten van tape, geen kapotte sokken meer vinden bij de club en een mooiere uitstraling voor de vereniging? Stap dan over naar de Stayz sokophouders en informeer naar onze speciale prijzen als de Stayz voor 1 december a.s. aangeschaft worden!

Niet alleen amateurclubs, maar ook diverse profvoetballers maken al jaren gebruiken van de Stayz sokophouders, die in alle mogelijke kleuren beschikbaar zijn.

RESPECT aanvoerdersband

De RESPECT aanvoerdersband is op veel voetbalvelden te vinden tegenwoordig. Een mooi statement tegen geweld op het voetbalveld en in onze maatschappij. Een overweldigend aantal aanvoerdersbanden zijn de afgelopen twee jaar verkocht en daar willen we de clubs mee belonen.

In de maand november kosten daarom de RESPECT aanvoerdersbanden met jullie clublogo en eventueel teamnamen erop nu maar 3,50 euro per stuk. Eventueel kan er ook een sponsor op de aanvoerdersbanden bedrukt worden en ze zijn in elke clubkleur te verkrijgen. RESPECT dient ten allen tijden aanwezig te zijn op de sportvelden.

Bestellen kan via onze webshop. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@sportcreations.nl of bellen met Erwin Holleman via telefoonnummer 06-55171473. De eerste vijfentwintig bestellingen ontvangen na bestelling een drietal paar gratis Stayz sokophouders (in de verschillende maten) met opdruk op om te testen.

 



Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK