NIEUWSBRIEF

Nieuwe locatie

28-10-2015

Sluiting van de winkel, verhuizing naar nieuw pand
Bij Sport Creations zijn er ook veel ontwikkelingen, zo werken we vanaf nu niet meer vanuit de winkel aan de Hoogstraat in Schiedam, maar hebben we er voor gekozen om ons nog meer op de online bestellingen te richten en uiteraard de (sport)winkels die we voorzien van onze producten. Een afspraak maken om bij ons langs te komen kan uiteraard nog steeds in overleg. We blijven gevestigd in Schiedam aan de Van Ostadelaan 33 B met postcode 3117 XJ. Voor een afspraak graag even een belletje naar 0655171473 of een mailtje naar info@sportcreations.nl De keuze van het sluiten van de winkel hebben we gemaakt om meer bij clubs en bedrijven langs te kunnen gaan, aanwezig te zijn bij evenementen en ons te richten op nog meer gave nieuwe producten.

Winter is coming!

Afgelopen zondag is de wintertijd ingegaan en dat betekent dat het de komende maanden een stuk kouder op de voetbalvelden gaat worden. Voor deze periode heeft Sport Creations uiteraard weer een aantal leuke producten, zoals de bedrukte neckwarmer en wintermuts.Bedrukkingen in de hoogste kwaliteit, maar voor de laagste prijs!
Naast al de eigen producten van Sport Creations verzorgen we voor steeds meer sportverenigingen, bedrijven, scholen en particulieren bedrukkingen op diverse artikelen. Niet alleen op de gebruikelijke t-shirts, truien, maar ook op tassen, snapbacks en vele andere producten. Heeft u een leuk idee? Aarzel dan niet om de haalbaarheid bij Sport Creations na te vragen via info@sportcreations.nl. We zijn u graag van dienst!

Neem hieronder een kijkje voor een aantal leuke projecten uit de afgelopen maanden:
 

 

Aanbiedingen vanaf nu t/m eind november:

de muts met omslagrand. In diverse kleuren verkrijgbaar voor junior of senior en voorzien van clublogo, initialen of nummer. Tijdelijk voor slechts € 5,00

http://www.sportcreations-shop.nl/Webwinkel-Product-96548609/Muts-met-omslagrand-%28bedrukt%29.html

Daarnaast tot en met eind november geen verzendkosten bij bestellingen via onze webshop. Maak gebruik van dit voordeel en haal alvast wat sint en kerstcadeautjes in huis. Gebruik de code "gratisverzending" bij je bestelling!

 Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK