NIEUWSBRIEF

Prijsverlagingen en een nieuw product

9-11-2015

Zoals het onderwerp van deze nieuwsbrief al vermeldt introduceren wij een "nieuw" product. Vanwaar de aanhalingstekens vraagt u zich af? Wij hebben dit product al een aantal jaar in ons assortiment maar tot nu toe exclusief geleverd aan bepaalde profclubs zoals PEC Zwolle en Heracles Almelo. Vanaf heden is het product echter voor iedereen beschikbaar en dat zorgt gelijk voor een permanente aanpassing van de prijzen van een aantal andere items. Om welk product gaat het dan?

XXL Aanvoerdersband

Deze aanvoerdersband is maar liefst 10 centimeter hoog wat voor een nog betere zichtbaarheid zorgt. Daarnaast biedt deze band een uitgelezen mogelijkheid om meerdere sponsors een plekje te geven. Vanaf heden standaard in ons assortiment te verkrijgen en hier te bestellen voor € 11,95 per stuk. Bestel je er meer dan zakt de prijs zoals bij al onze producten. Meer info kan opgevraagd worden via info@sportcreations.nl of 0655171473.

 

Prijsaanpassingen

Tegelijk met de introductie van dit nieuwe product hebben wij voor een aantal producten de prijs herbepaald. Zo is onze standaard bedrukte aanvoerdersband (8 cm hoog) vanaf heden voor € 9,95 verkrijgbaar en zakt de prijs van onze Premier League band (4,5 cm hoog) naar € 5,95. Ook de prijs van de wedstrijdband is aangepast. Surf snel naar onze webshop om alle nieuwe prijzen te checken:

De komende tijd gaan wij een aantal acties en prijsvragen opzetten om de introductie van de XXL aanvoerdersband te vieren. Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle acties en om kans te maken op mooie prijzen!

 

Geen verzendkosten

Bij bestellingen via de webshop kun je tot en met eind november actiecode "gratisverzending" inzetten!Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK