NIEUWSBRIEF

Sport Creations EK-nieuwsbrief

13-06-2012

Beste {literal}{$username}{/literal},

EK Actie 

Heel Nederland zit al in spanning voor de wedstrijd van vanavond en bij Sport Creations komen we met een unieke actie. Wat het Nederlands Elftal ook presteert, na afloop van de wedstrijd kan je bij Sport Creations in de webshop profiteren van leuke extra’s.

Waar we in Nederland niet van uit gaan, maar toch kan gebeuren, is een overwinning van het Duitse Elftal. Als je de code; Schade na een overwinning van Duitsland gebruikt dan ontvang je van ons bij elke bestelling dit grappige shirt met oranje letters.

De Sport Creations EK-poule deelnemers zijn een stuk positiever en gokken vaak op een overwinning van het Nederlands Elftal. Mocht Nederland winnen, dan kan je de actiecode Hup Holland Hup gebruiken en ontvang je bij je bestelling een gratis Nederland aanvoerdersband bedrukt met tekst (maximaal 25 tekens).

Mochten Nederland en Duitsland uitkomen op een gelijkspel, dan is alles nog mogelijk voor het Nederlands Elftal en krijg je van Sport Creations bij elke bestelling een gratis Nederland Oranje shirt met leeuw en op de achterzijde de bedrukking van je naam (maximaal 10 tekens). Gebruik hiervoor de actiecode; Aanvalluh

Deze aanbiedingen zijn na het eerste fluitsignaal geldig en de actie duurt tot aan de aftrap van de volgende wedstrijd van het Nederlands Elftal, a.s. zondag, 17 juni om 20:45 uur. Elke bestelling die voor zondag 20.45 geplaatst wordt zullen wij in een mooi oranje rugzakje verzenden (zolang de voorraad strekt)

EK-handschoen 

Tijdens dit EK hebben we al meerdere keepers zien schitteren met de speciale EK-handschoenen van Uhlsport. Wie herinnert zich niet de invalbeurt van de Poolse keeper Tyton die gelijk een penalty stopte? Ook de Kroatische keeper Pletikosa was (bijna) onpasseerbaar tegen de Ieren. De handschoenen zijn niet alleen erg mooi qua design, maar kunnen ook voorzien worden van je eigen naam! Surf snel naar onze webshop en bestel deze fantastische handschoenen voor aankomend seizoen.

Sport Creations EK Pool

Wie gaat er aan de haal met die felbegeerde tegoedbon die ligt te wachten op de winnaar. Wie is de beste voorspeller of heeft het meeste geluk. De spanning stijgt naarmate het toernooi vordert. Weinig mensen zullen een nederlaag van Nederland tegen de Denen voorspeld hebben. Na elke wedstrijd zie je weer een flink aantal verschuivingen in het klassement, de verschillen zijn miniem en het zal tot aan de finale stuivertje wisselen zijn. Vergeet niet om tijdig je voorspelling in te vullen, het zou toch zonde zijn als je straks die tegoedbon misloopt op basis van 1 gemiste wedstrijd……

Sponsoring

De meeste sportclubs danken hun bestaan niet alleen aan de enthousiaste vrijwilligers die in hun vrije tijd klaarstaan om bier te tappen en warme broodjes klaar te maken, maar ook aan de sponsors. En om die laatste groep gaat het hier.

Waarom?

Mocht je nog geen sponsor zijn, maar dit wel overwegen dan volgen hier de voordelen voor jou of je bedrijf:

-          je vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf en dus je afzetmarkt

-          je toont maatschappelijke betrokkenheid

-          het bedrijf krijgt positieve aandacht

-          je verricht een goede daad door sporters te voorzien van goed materiaal en geeft hen een professionele uitstraling

-          sponsoring kan fiscaal aftrekbaar zijn (klik hier voor de voorwaarden)

Hoe?

Als je besloten hebt om een team te gaan sponsoren, dan volgt onvermijdelijk de ‘hoe?’-vraag. Wil je bijvoorbeeld sportkleding laten bedrukken met het logo van je bedrijf? Of voel je meer voor het sponsoren van wedstrijdballen of ander materiaal – dat je door ons kunt laten bedrukken?

Sport Creations is je graag van dienst en denkt met je mee.Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier

LET OP!! Bevestig de e-mail die je na het uitschrijven ontvangt! Anders sta je nog steeds ingeschreven.

Indien je binnen enkele minuten geen e-mail ontvangt, controleer dan je SPAM-box.

Sport Creations | Sint Anna Zusterstraat 89 - 3111 PP Schiedam | KvK: 24418863 |
Telefoon: 06-52466621 - 06-55171473 | E-mail: info@sportcreations.nl
NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK