NIEUWSARCHIEF

Sport Creations on tour

22-10-2012

Op maandag 15 oktober was de keepersdag bij CVC Reeuwijk. Honderd keepers van 7 tot en met 17 hadden zich ingeschreven om mee te doen aan een dag vol keepersactiviteiten. Het hoogtepunt van deze dag was het bezoek van Sparta Rotterdam keeper Nico Pellatz. Voor het Sport Creations team was dit evenement een goede mogelijkheid om het bedrijf te promoten en daarbij een goede aanvulling te zijn voor de keepersdag. Met een 6 meter lange kraam werd er  groot uitgepakt. Producten zoals keeperhandschoenen, trainingspakken en Stayz werden te koop aangeboden. De belangstelling voor de kraam was groot en de mensen waren zeer enthousiast over de ideeën en producten van het bedrijf. De verkopers lieten voorbeelden zien van de unieke producten en dit zorgde voor veel interesse in het bedrijf. De keepersdag was niet alleen succesvol voor Sport Creations maar ook het evenement zelf kreeg een veel leukere uitstraling door de kraam.

De aankomende tijd zal Sport Creations steeds vaker het land door reizen om het bedrijf te promoten en een evenement een nog betere uitstraling te geven.

Heeft uw club binnenkort een leuk evenement? Neem contact op met Sport Creations om uw dag een extra leuke aanvulling te geven met ons team!

NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK