NIEUWSARCHIEF

RESPECT op de voetbalvelden

10-12-2012

Er zijn geen woorden voor de afschuwelijke gebeurtenis in Almere waarbij clubgrensrechter Richard het leven liet. Geweld mag NOOIT getolereerd worden in onze maatschappij! Onze sportvelden zijn een afspiegeling van diezelfde maatschappij waar Respect, Tolerantie en Sportiviteit de norm dienen te zijn.

Om iedereen te laten zien waar wij met zijn allen voor staan heeft Sport Creations een speciale Respect-band ontwikkeld. Draag deze band om Richard op gepaste wijze te herdenken en om een signaal af te geven dat WIJ genoeg hebben van het geweld op en rond de velden.

De band is met elke gewenste tekst en kleur te bedrukken. Ook alle spelersnamen en het clublogo kunnen toegevoegd worden om een duidelijk statement te maken. Bij tijdige bestelling worden deze banden donderdag verzonden zodat ze aankomend weekend gedragen kunnen worden.

De band kost € 4,95 (exclusief verzendkosten) en dit gehele bedrag gaat naar de Landelijke stichting tegen zinloos geweld (www.moed.nl). Bestellen van de band(en) kan via onze webshop: www.sportcreations-shop.nl/aanvoerdersbanden

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@sportcreations.nl of bellen met 0655171473

NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK