NIEUWSARCHIEF

RESPECT-banden

11-12-2012

Gisteren zijn wij via een nieuwsbrief en een nieuwsbericht een actie gestart met speciale RESPECT aanvoerdersbanden om een statement te maken tegen geweld op het voetbalveld en in onze maatschappij. Op deze manier kunnen we kenbaar maken dat agressie en geweld niet op het voetbalveld thuis hoort en met de opbrengst de Landelijke Stichting tegen Zinloos Geweld ondersteunen.

Inmiddels hebben we een overweldigend aantal reacties ontvangen en zijn we keihard aan de slag gegaan om alle bestellingen aanstaande donderdag te kunnen verzenden.

Wij willen eenieder die deze actie ondersteunt hartelijk danken! Wilt u of uw vereniging ook duidelijk laten merken dat het genoeg is? Bij bestelling tot uiterlijk woensdagmiddag 15.00 garanderen wij u dat de band(en) donderdag verzonden worden zodat ze aankomend weekend al gebruikt kunnen worden. Ook op een later tijdstip kunt u de banden uiteraard gewoon blijven bestellen. Respect dient te allen tijden aanwezig te zijn op de sportvelden! Bestellen kan via onze webshop: www.sportcreations-shop.nl/aanvoerdersbanden. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@sportcreations.nl of bellen met Erwin Holleman via telefoonnummer 0655171473

 

NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK