OVER ONS

Team Sport Creations

Sport Creations is een jong en dynamisch bedrijf dat is opgezet door twee ondernemende studenten

Sport heeft altijd een grote rol van betekenis gehad in onze carrières. Door onze achtergrond hebben wij veel kennis en ervaring op dit gebied.
Zo kunnen wij optimaal inspelen op trends en behoeftes van de sporter om u maximaal van dienst te kunnen zijn!

 

Sport Creations komt tot leven…

In het kader van een studie-opdracht moest er met een tiental studenten een echte onderneming opgezet worden Uit dit project is het bedrijf Tentastic ontstaan en kwamen wij voor het eerst met onze Stayz op de markt.

De onderneming was meteen een groot succes en er was veel vraag naar de Stayz! Dit werd bekroond met een tweede plaats als beste studenten onderneming van het jaar voor de studie Sportmarketing & Management. Wij vonden dit een prachtige kans, die we niet konden laten liggen. Met Sport Creations hebben wij in 2009 een doorstart gemaakt om op die manier de Stayz aan u te kunnen blijven aanbieden en daarnaast vele andere aantrekkelijke producten te leveren.

 

Deze markt is constant in beweging. Door korte lijnen en goede afspraken met leveranciers zijn wij in staat om hier snel op in te spelen.

 

Wij zijn elke dag bezig met het uitbreiden van ons productassortiment zodat wij zoveel mogelijk klanten een uniek product aan kunnen bieden tegen scherpe prijzen.

NIEUWS

3-02-2017
De aankomende twee weken staan in het teken van SUPERSTUNTS! Zowel de bedrukte aanvoerdersband... Lees meer...
21-12-2016
Diverse nieuwe artikelen aan de webshop toegevoegd! Lees meer...
23-10-2016
Op zoek naar een unieke aanvoerdersband? Lees meer...
NIEUWSARCHIEF

SPORT CREATIONS SHOP


TWITTER EN FACEBOOK